Landstede


30-11-2006
Sport & Bewegen

Ik kies voor Landstede, daar krijg ik de ruimte om mijn talenten te ontwikkelen. Ik werk er aan mijn toekomst. Landstede is voor mij meer dan een school; er zijn veel activiteiten waar ik het geleerde direct in praktijk kan brengen. Dat maakt leren bij Landstede zo leuk!

Donderdag 30 november 18.00 - 21.00 uur

Studenten van de opleidingen Sport & Bewegen geven in de ZBC hal aan de Ossenkamp skate-, dans- en sportdemonstraties. Ook kan de bezoeker zien wat een recreatieleider A (RSLA) allemaal doet, en belangstellenden kunnen hun fitheid testen. Er is volop informatie verkrijgbaar, en men kan in gesprek met docenten over bijvoorbeeld de verschillende uitstroomprofielen: bewegingsagogie, sportmanager, trainer en coach en BOS-medewerker (BOS staat voor buurt- onderwijs en sport).

Landstede helpt jou bij het kiezen van je opleiding! Je hebt nog niet kunnen kiezen? Kom dan naar de Informatieavond en onze docenten en studenten vertellen je precies wat je bij ons kunt verwachten. Proef je meteen de sfeer. Als je wilt kun je ook deelnemen aan allerlei activiteiten. Twijfel je daarna nog, dan helpen we je ook nog met een beroepskeuzetest.

Vragen? Van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur beantwoorden we vragen via MSN Messenger: voeg info@landstede toe aan je contactlijst, of bel 0800 0245 666.

Meer over het Landschap Sport & Bewegen

Waar is het?
Landstede Beroepsopleidingen
Fuchsiastraat 1
8013ZC Zwolle