ID&T


Dirty Dutch

25 november, HMH

Er is bijna drie jaar voorbij gegaan sinds DJ Chuckie zijn staatsgreep pleegde in de wereld van de dance. Met zijn onnavolgbare mixing-skills en zijn brede platenkeuze die van oude reggae en soul naar moderne electro en alles daartussenin gaat, wist de nu 28-jarige DJ uit Den Haag zich in sneltreinvaart op te werpen als een van Nederlands meest gewilde artiesten. Chuckie is iemand die altijd voor feest en volle zalen zorgt. Dit zal zeker het geval zijn op 25 november tijdens een nieuwe editie van Dirty Dutch in de Heineken Music Hall. Deze editie heeft heel toepasselijk de naam Propaganda meegekregen.

Chuckie zal zich op Propaganda van zijn beste kant laten zien en aantonen dat er bijna 20 jaar na dato nog altijd verrassing zit in de house. Want dat wil de Kommander graag uit de wereld hebben, hij is beslist veel meer dan alleen een urban-DJ. Chuckie draait met net zoveel liefde en gemak de meest warme houseplaten, kan zichzelf helemaal verliezen in een mooie soulvolle vocaal en weet als geen ander hoe je een nasty bassline moet laten rocken. Meer allround en openminded dan Chuckie vind je ze niet in danceland.

Dirty Dutch is Chuckies eigen show en kan het dus niet anders dan dat hij alles uit de kast haalt om het een hele dikke avond te laten worden. De wodka zal rijkelijk vloeien, de kaviaar en de vermaarde over-the-top decadentie van het nieuwe Rusland na de Koude Oorlog zullen alom aanwezig zijn. De geruchtenmachine is al op volle werking en meldt ons dat zelfs de steenrijke magnaat Abramovich zijn zinnen op dit feest heeft gezet.

Deze erkende meesters in de propaganda weten precies hoe ze house moeten brengen en ze staan in het partijboek geregistreerd onder de namen Erick E, Benny Rodrigues, Fedde le Grand, Laidback Luke, Ricky Rivaro en Joey Daniel. Samen maken ze een krachtig statement voor hun geliefde muziek. Iedereen met enig gevoel voor house weet wat hij mag verwachten! De Kommander zelf is al druk in voorbereiding om 25 november de staat van beleg in de Heineken Music Hall af te roepen. Het wordt nog beter, groter, en explosiever dan vorig jaar, Propaganda moet een avond zijn die je nooit meer mag vergeten. Heineken Music Hall heeft iets magisch, ik vind het geweldig om daar weer te staan. Dus rest alleen nog de vraag kan je het je veroorloven om deze nacht te missen?

Wil je de mooiste propaganda die er maar denkbaar is ondergaan op Dirty Dutch 2006? Kaarten kosten 35,- euro en zijn online te verkrijgen via ticketonline.nl of telefonisch te bestellen op 0900-3001250 (45 ct. p.m). Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij Free Recordshop en Ticketbox.
www.dirty-dutch.com

Geplaatst op: 24-10-2006