Syntens


---

Syntens en Food Valley ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

Roger van Hoesel en Herman Hovestad

Afgelopen woensdag, 22 november, hebben Roger van Hoesel, directeur Stichting Food Valley en Herman Hovestad, algemeen directeur van Syntens hun handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst. Dit gebeurde in het Innovatiehuis in Nieuwegein. Hiermee is de informele, goede samenwerking van de laatste twee jaar nu officieel âbezegeldâ.

Roger van Hoesel en Herman Hovestad hebben afgesproken dat beide organisaties samen invulling gaan geven aan activiteitenplannen. Uitgangspunten daarbij zijn de focus op de concurrentiepositie en wensen van individuele ondernemers. Ook wordt gezamenlijk gezorgd voor een marketing en communicatie strategie en wordt de achterban van beide organisaties gemobiliseerd om activiteiten voor het MKB onder de aandacht te brengen. Adviseurs van Stichting Food Valley en Syntens delen ook minimaal twee keer per jaar kennis.

Onbepaalde tijd
Deze samenwerking is aangegaan voor onbepaalde tijd. Wel wordt twee keer per jaar de voortgang besproken en het laatste kwartaal van elk jaar wordt de uitvoering van de samenwerking geëvalueerd en worden afspraken voor het daaropvolgende jaar gemaakt.

Meer informatie? Adviseur Jan Willem Bot is aanspreekpunt voor Syntens en is bereikbaar op 06 - 55 82 44 17. Roger van Hoesel is dat voor Stichting Food Valley en is bereikbaar op 0317 - 427 095.

Food Valley
Food Valley wil de innovatiemotor zijn van Nederlandse foodbedrijven. Kennis en ondernemerschap staan centraal in de Food Valley. Een groeiend aantal bedrijven investeert in Food Valley door lid te worden van de Food Valley Society. MKB-ondernemers krijgen antwoord op hun vragen via de Food Valley Innovation Link.