---
Syntens en Food Valley ondertekenen samenwerkingsovereenkomst
Roger van Hoesel en Herman Hovestad
Afgelopen woensdag, 22 november, hebben Roger van Hoesel, directeur
Stichting Food Valley en Herman Hovestad, algemeen directeur van
Syntens hun handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst.
Dit gebeurde in het Innovatiehuis in Nieuwegein. Hiermee is de
informele, goede samenwerking van de laatste twee jaar nu officieel
âbezegeldâ.
Roger van Hoesel en Herman Hovestad hebben afgesproken dat beide
organisaties samen invulling gaan geven aan activiteitenplannen.
Uitgangspunten daarbij zijn de focus op de concurrentiepositie en
wensen van individuele ondernemers. Ook wordt gezamenlijk gezorgd voor
een marketing en communicatie strategie en wordt de achterban van
beide organisaties gemobiliseerd om activiteiten voor het MKB onder de
aandacht te brengen. Adviseurs van Stichting Food Valley en Syntens
delen ook minimaal twee keer per jaar kennis.
Onbepaalde tijd
Deze samenwerking is aangegaan voor onbepaalde tijd. Wel wordt twee
keer per jaar de voortgang besproken en het laatste kwartaal van elk
jaar wordt de uitvoering van de samenwerking geëvalueerd en worden
afspraken voor het daaropvolgende jaar gemaakt.
Meer informatie? Adviseur Jan Willem Bot is aanspreekpunt voor Syntens
en is bereikbaar op 06 - 55 82 44 17. Roger van Hoesel is dat voor
Stichting Food Valley en is bereikbaar op 0317 - 427 095.
Food Valley
Food Valley wil de innovatiemotor zijn van Nederlandse foodbedrijven.
Kennis en ondernemerschap staan centraal in de Food Valley. Een
groeiend aantal bedrijven investeert in Food Valley door lid te worden
van de Food Valley Society. MKB-ondernemers krijgen antwoord op hun
vragen via de Food Valley Innovation Link.
Syntens