Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Aanhoudingen winkeldiefstal

Publicatiedatum: 24-11-2006 14:00:36

Arnhem - De politie heeft donderdag meerdere aanhoudingen inzake winkeldiefstal in Arnhem verricht.
Een 39-jarige Nijmegenaar werd omstreeks 13:40 uur aangehouden. De man wordt ervan verdacht een mobiele telefoon gestolen te hebben in een winkel in het centrum van Arnhem. De Nijmegenaar is aangehouden en hij heeft een dagvaarding mee naar huis gekregen. Hij zal zich bij Justitie moeten verantwoorden.
Een 37-jarige Nijmeegse en een 14-jarige meisje uit Nijmegen zijn donderdagmiddag omstreeks 14:20 uur in winkelcentrum Kronenburg aangehouden. Ze worden ervan verdacht bij een winkel een speelgoed te hebben weggenomen. In de auto van de 37-jarige Nijmeegse vond de politie nog meer gestolen speelgoed waaronder lego en speelgoedlaptops. De gestolen goederen zijn teruggeven aan de winkel. De twee zijn aangehouden en tegen hen is proces-verbaal opgemaakt. De 14-jarige is overgedragen aan Bureau HALT.
De politie heeft donderdagmiddag een 37-jarige Arnhemse aangehouden. De vrouw wordt ervan verdacht levensmiddelen gestolen te hebben bij een supermarkt in Arnhem-Noord. De vrouw is aangehouden en tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.
Een 26-jarige vrouw zonder vaste woon-of verblijfplaats is donderdagmiddag aangehouden in het centrum van Arnhem. De vrouw wordt ervan verdacht goederen gestolen te hebben uit een sportwinkel. De vrouw is aangehouden en tegen haar is proces-verbaal opgemaakt. Een 16-jarige Wageningse is donderdagmiddag omstreeks 17:30 uur in het centrum van Arnhem aangehouden. De Wageningse wordt ervan verdacht oorbellen en een boxershort gestolen te hebben uit een warenhuis in het centrum van Arnhem. De Wageningse is aangehouden en tegen haar is proces-verbaal opgemaakt. Ze is overgedragen aan bureau HALT. De politie heeft donderdagavond een 53-jarige man uit Wageningen aangehouden. De man zou bij een warenhuis in het centrum van Arnhem een riem hebben gestolen. De man is aangehouden en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---