AutoRai

Files bij de Suzuki-dealers vanwege winterinspectie

(11/24/2006)
De Winter Scan van Suzuki is een doorslaand succes gebleken. Suzuki-rijders konden op 18 november hun auto gratis op zeventien essentiële punten laten controleren door hun Suzuki-dealer. Iedereen die op die dag de gratis Winter Scan liet uitvoeren, maakte bovendien kans op twee vrijkaarten voor de âFantasy Showâ van Holiday on Ice. Bij veel dealers ontstond âs ochtends een file van Suzuki-rijders die hun auto wilden laten controleren. Anders dan bij andere winterinspecties kregen de Suzuki-rijders de kans om mee te kijken bij de controle van hun auto. Op die manier kwamen zij veel te weten over de techniek van hun Suzuki.

De dealers hebben veel complimenten ontvangen voor de actie. Alle rijders die hun Suzuki lieten nakijken kregen na afloop een attentie mee. Bovendien werden onder hen 400 kaartjes voor de âFantasy Showâ van Holiday on Ice verloot. De winnaars ontvangen begin december bericht van hun dealer.

De Suzuki-dealers zelf waren erg blij met de enorme toeloop op zaterdag 18 november. De werkplaatsen draaiden op volle bezetting. Sommige dealers hadden het zo druk, dat zij rijders op andere dagen inplanden en vervolgafspraken maakten voor de aanbevolen reparaties.