CDA

mp;mid=1006] 23 november 2006 - Nieuws -
Kiezers bedankt!

Jan Peter Balkenende bedankte gisteren op de uitslagenavond van het CDA alle kiezers.
âWij gingen voor goud, en wij hebben goud! Het CDA is de grootste partij van Nederland geworden. Dankzij de massale steun van de kiezer gaan wij werken aan een Nederland waar we trots op zijn!

Het CDA gaat werken aan een Nederland met meer respect. Het CDA gaat werken aan een Nederland met meer welvaart. En het CDA gaat werken aan een Nederland met zekerheden voor wonen, zorg en inkomen!

Het was een campagne waarin we verschillende visies hadden over hoe we verder willen met ons Nederland. Maar de tijd van campagnevoeren is nu voorbij, het is nu zaak om te zien hoe we Nederland nog sterker kunnen maken. Dat is de opgave waar we met zân allen voor staan.

Ik ben blij, verheugd en opgelucht dat we zo goed uit de stembus zijn gekomen. Ik weet nog goed hoe we er voor stonden na de uitslag van de Gemeenteraadsverkiezingen. Ik stel vast dat ons programma en ons beleid is aangeslagen. De kiezer heeft gesproken, wij gaan aan de slag.

We gaan aan de slag, want de provinciale statenverkiezingen staat ook voor de deur!

Maar dat doen we niet voordat we alle mensen bedanken voor hun steun en vertrouwen. In het bijzonder bedank ik alle vrijwilligers die zich dag in â dag uit hebben ingezet voor deze intensieve campagne.

We gaan ons samen inzetten voor de toekomst van Nederland. â
---