Tros

Afdeling Communicatie
Hilversum, 17-11-2005

Internet
www.sinterklaasavond.nl

Sinterklaasavond.nl maak sinterklaas pas Écht

Ook dit jaar helpt de Grootste Familie van Nederland ouders en kinderen bij de voorbereidingen van de verjaardag van Sinterklaas om het feest van de goedheilig man tot een groot succes te maken. Voor het vijfde jaar op rij gaat zaterdag 18 november a.s. SINTERKLAASAVOND.NL - de succesvolle TROS-sinterklaassite - online.

Naast de vertrouwde sinterklaasrecepten, de bekende sinterklaasliedjes en suggesties voor surprises kent de site een aantal verrassende vernieuwingen. Zo is de Verkiezing van het Sinterklaasgedicht 2006 en de Verkiezing van de Surprise 2006 een nieuw onderdeel. Dichters en knutselaars kunnen een gedicht of een foto van hun surprise opsturen naar de site. De redactie selecteert de origineelste gedichten en surprises. Vervolgens kunnen bezoekers via de site hun stem uitbrengen. Uiteindelijk wordt - samen met het oordeel van een vakjury - hét Sinterklaasgedicht 2006 en dé Surprise 2006 bekendgemaakt.

Door de samenwerking met Lootjestrekken.nl kunnen sinterklaasvierders nog gemakkelijker lootjes trekken en daarmee tegelijkertijd een goed doel steunen. Ook is er meer mogelijk met de sinterklaasvideo's en is het nog leuker geworden om deze in te zingen.

Bijzonder dit jaar is de medewerking van de band uit de gelijknamige TROS-jongerensoap TopStars. Iedereen die via de site een gedicht aanvraagt, maakt kans op een gedicht van niemand minder dan de bandleden van TopStars. En om in de geschenkensfeer van Sints verjaardag te blijven, is op de site het alombekende caviaspel te vinden waarmee dagelijks diverse cadeaus te winnen zijn.

SINTERKLAASAVOND.NL is dankzij een goede samenwerking onder meer te zien via MSN en Tiscali. Door de samenwerking met Speurders.nl is biedt de site ook een markt waar je tweedehands cadeau-ideeën op kunt doen of overbodige cadeaus te koop kunt aanbieden.

Kortom: SINTERKLAASAVOND.NL maakt Sinterklaas pas écht.