Te vroeg aangekomen Sinterklaas in de achtbaan

The amsterdam dungeon

PERSBERICHT

Amsterdam, 15 november 2006

Te vroeg aangekomen Sinterklaas brengt zijn vrije tijd door in een achtbaan

Komt normaal Sinterklaas aan op zaterdag 18 november, dit jaar blijkt de goed heiligman al een paar dagen eerder aangekomen te zijn. Natuurlijk mag hij niet gezien worden en hield hij zich schuil in de donkere ruimtes van The Amsterdam Dungeon.

De medewerkers van The Amsterdam Dungeon wisten niet wat ze aantroffen woensdagmorgen. De achtbaan in de Dungeon bleek erg veel rondjes 's nachts te hebben gereden en dit was onverklaarbaar. Bovendien lag er rondom de achtbaan veel inpakpapier en op een onverklaarbare reden bergen pepernoten.

Na wat onderzoek zijn de medewerkers van The Amsterdam Dungeon erachter gekomen dat er een verstekeling een nachtje in de Dungeon heeft doorgebracht. Niemand minder dan de enige echte Sinterklaas. Sinterklaas was nergens meer te bekennen en zal waarschijnlijk de Dungeon verlaten hebben. Waar hij zich nu schuil houdt is een raadsel. Maar wat Sinterklaas niet weet is dat The Amsterdam Dungeon het bewijs heeft dat de goede man is geweest. Rondje achtbaan van de Sint staat vereeuwigd op de foto!


Noot voor de redactie,