Continuïteit verzekerd met Go-secure UMTS Escape Service


AMERSFOORT, 20061116 -- Een doorgesneden telefoonkabel bij grondwerkzaamheden, storingen bij uw Internetprovider. Ondanks de hoge beschikbaarheid van Internet zijn er tal van situaties die het berichtenverkeer kunnen verstoren. Het gevolg is dat uw orderverwerking stagneert doordat u geen EDI berichten meer kunt ontvangen en verzenden. Met de Go-secure UMTS Escape Service is uw berichtenverkeer binnen 1 minuut weer beschikbaar als de primaire verbinding uitvalt zodat u verder kunt werken alsof er niets aan de hand is.

Uw berichtenverkeer voortzetten zonder inspanning
Dat het bestel- en orderverwerkingsproces niet onderbroken wordt is het grootste voordeel van de service. Daarbij komt nog dat het overschakelen naar de UMTS verbinding geheel automatisch verloopt. De beheerafdeling wordt geïnformeerd met een e-mail of sms bericht maar hoeft zelf geen actie te ondernemen om over te schakelen. Zodra de normale netwerkverbinding weer beschikbaar is zal de Go-secure UMTS Escape Service weer terugschakelen, ook automatisch dus zonder ingrijpen van de beheerafdeling.

Ook de installatie van de Go-secure UMTS Escape Service kost weinig moeite en wordt voor u verzorgt door de ServiceDesk van InterCommIT.

Kenmerken Go-secure UMTS Escape Service:
* De UMTS verbinding schakelt automatisch in indien de bestaande internet verbinding langer dan 1 minuut onderbroken is;
* De UMTS verbinding schakelt automatisch terug in indien de bestaande internet verbinding weer beschikbaar is;
* Bij een omschakeling wordt een email of SMS bericht naar de beheerafdeling van de klant verzonden;
* De oplossing is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar;
* Geschikt voor alle communicatie methoden zoals Go-secure, AS2. PGP, X.400.

Voor meer informatie over de Go-secure UMTS Escape Service kunt u contact opnemen met sales@intercommit.nl.

Over InterCommIT
InterCommIT is een Integration Service Provider (ISP) met klanten in verschillende bedrijfstakken waaronder de levensmiddelensector, de financiële dienstverlening en de Doe-Het-Zelf branche. InterCommIT levert producten en diensten om elektronische communicatie tussen verschillende zakelijke partijen zo betrouwbaar, veilig en efficiënt mogelijk te maken.