Partij van de Arbeid


Den Haag, 13 november, 2006


Wouter Bos op campagne voor een sterker en socialer Nederland in Roermond, Heerlen, Kerkrade en Maastricht


Op donderdag 16 november is PvdA-lijsttrekker Wouter Bos in Nederland in Roermond, Heerlen, Kerkrade en Maastricht. Dit bezoek aan de steden maakt deel uit van zijn tournee langs alle 12 provincies in Nederland in het kader van de Tweede-Kamerverkiezingen. De PvdA-voorman gaat met zoveel mogelijk kiezers in gesprek om ze te overtuigen om voor een Sterker en Socialer Nederland te kiezen.


Bos: "Juist nu kunnen we de groeiende verschillen tussen arm en rijk verkleinen. Ook kunnen we zorgen dat bijvoorbeeld ouderen in verpleeghuizen waardig oud kunnen worden. Over dit soort dingen wil ik het gaan hebben als ik in Roermond, Heerlen, Kerkrade en Maastricht ben "


Wouter Bos is vanaf 13:45 uur op het Munsterplein in Roermond. Daar houdt hij op de zeepkist zijn verhaal voor een sterker en socialer Nederland. Na de korte toespraak zal Wouter Bos rozen uitdelen en met voorbijgangers in gesprek gaan om ze te overtuigen om 22 november PvdA te gaan stemmen.


Om 15:15 uur staat Wouter Bos in de Saroiestraat t/o Coriocenter in Heerlen waar hij op de zeepkist tevens zijn toespraak voor een sterker en socialer Nederland houdt. Hij beëindigt zijn bezoek hier met het uitdelen van rozen.


Deze dag houdt hij tevens zijn verhaal om 16:15 uur in de Orlandopassage in Kerkrade.


Daarna is Wouter Bos om 19:30 bij de Arena-bijeenkomst in Maastricht. Hier stelt hij het thema ''Beter Onderwijd en Goede Scholen'' aan de orde. De Arena-bijeenkomst vindt plaats in de Bonbonierre.


Adres Bonbonierre:

Achter de Comedie 1

6211 GZ Maastricht