Persbericten Eemland zuid, 10.00 uur

Utrecht, 14-11-2006

Letsel na beroving

AMERSFOORT- Op maandagmiddag raakte een vrouw gewond na een beroving. Omstreeks 15.00 uur liep een 47-jarige vrouw uit Amersfoort over de Aristotelesstraat. Plotseling werd haar handtas van haar arm afgetrokken en zijn kwam ten val en raakte gewond aan haar hand en knie. De dader ging er vandoor met haar tas. De politie is op zoek naar getuigen. Zij kunnen reageren via 0900-8844, Eemland zuid.

Brutale beroving

AMERSFOORT- Op maandagmiddag werd een vrouw bestolen van haar tas. Omstreeks 14.00 uur kwam een 75-jarige vrouw uit Amersfoort thuis bij haar woning aan de Gabrielstraat. Plotseling kwam een onbekende man op haar aflopen en sprak op dwingende toon dat hij haar tas wilde hebben. De vrouw was hierdoor erg onder de indruk en gaf de tas af en de man verdween. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Eemland zuid; 0900-8844.

Rijden onder invloed

AMERSFOORT- Op dinsdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol achter het stuur zat. Omstreeks 03.30 uur werd de 27-jarige man uit Amersfoort gecontroleerd op de Nijverheidsweg Noord. De man bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 375 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.