Gemeente Assen


Actueel

Oproep verkiezingen sportjaar!

Assen, 14 november 2006

Het Sportjaar 2006 in Assen heeft de finish in zicht. Terugkijkend op dit themajaar mag je concluderen dat het sportjaar eigenlijk net zo is verlopen als een jaar voor de sporter zelf. Hoogtepunten en mindere (rustige) perioden wisselden elkaar af. Topvorm heb je immers niet het hele jaar, je moet ook kunnen pieken.

Eén van de hoogtepunten in 2006 was het WK Atletiek voor Gehandicapten, dat duizenden bezoekers trok. Naast dit geweldige evenement waren er natuurlijk de jaarlijkse TT, WK Superbike, Beachvolleybal op het Koopmansplein en aan de Baggelhuizerplas, het Kerstvolleybaltoernooi en het internationale Top of Holland Trophy voet- en handbaltoernooi. Maar ook nieuwe evenementen als het WK touwtrekken en het World Darts Gala. Kortom Assen is keihard bezig zich sportief te manifesteren.

In december piekt Assen met een sportgala. Tijdens dit gala wordt bekendgemaakt wie de Asser sportvrouw, sportman, sportploeg en het sporttalent van het jaar worden. Naast deze verkiezing zal ook de prijs voor de beste organisatie worden bekendgemaakt. Geen gala alleen voor bobo's maar voor alle inwoners op ons Koopmansplein.

U wordt nu al van harte uitgenodigd bij dit Sportgala 2006 aanwezig te zijn.

Ondergetekenden verzoeken u met klem om kandidaten voor deze verkiezingen onder de aandacht te brengen van het organisatiecomité. Verder op deze pagina leest u hoe u dit kunt doen. Wij denken namelijk dat niemand anders dan u het beste kan aangeven van welke sporter of van welk team u het afgelopen jaar het meest heeft genoten of welke prestatie u het meest heeft aangesproken. Iedereen die op zijn/haar wijze sport beoefent kunt u nomineren.

Zullen we een afspraak maken? U geeft namen van kandidaten en/of organisaties door en wij zullen ons politiek inspannen om deze verkiezingen een jaarlijks terugkerend evenement op de sportkalender van Assen te laten zijn.

Hebben we een DEAL!?

Harm ten Kate (ChristenUnie), Egbert Prent (PLOP), Luc Rengers (PvdA),