Ingezonden persbericht


Leeuwarden, vrijdag 3 november 2006

P E R S B E R I C H T

Primeur van internationale topcollecties
Ongekende verzameling wereldmerken juwelen en horloges in Leeuwarden

LEEUWARDEN - Met de 'Leading Names in the World of Watches and Jewellery' wordt in Leeuwarden een voor Nederland ongekend uitgebreide collectie van 's werelds meest toonaangevende horloges en juwelen samengebracht. Tijdens een walking dinner komt zondag 12 november een select gezelschap, onder wie vele vooraanstaande gasten en bekende Nederlanders, bij wijze van primeur de nieuwste collecties van ruim dertig absolute topmerken bewonderen.

Onder de bekende gasten die het evenement zullen bezoeken is ook acteur Huub Stapel. Als fervent horlogeliefhebber en jurylid voor de 'Horloge van het Jaar' zal Huub Stapel de andere genodigden toespreken.

Ambiance
Het exclusieve evenement vindt plaats op een voor de genodigden mysterieuze locatie aan de Agora 1. Bij aankomst treffen de zevenhonderd gasten een in stijl aangeklede en sfeervol verlichte kerk aan. Het muzikale decor komt van Lounge Musics: subtiele, sferische achtergrondmuziek, die ruimte laat voor persoonlijke ontmoeting en prettige conversatie. Diverse musici verzorgen in verschillende samenstellingen de muzikale performances, waaronder Lisa Boray, één van Nederlands meest veelzijdige zageressen/componisten. Zij is tevens zangcoach van vele bekende Nederlandse topartiesten. Ook het kerkorgel zal bij de wisselende klankkleuren worden gebruikt.

Hoge respons
,,De respons op de uitnodigingen voor de Leading Names in the World of Watches and Jewellery is zeer hoog'', vertelt Gosse Stielstra, die samen met zijn vrouw Ruby sinds 2002 eigenaar is van het juweliershuis op de Nieuwestad 107. ,,De genodigden reageren ontzettend positief. Zij krijgen dan ook de unieke gelegenheid om te genieten van ruim dertig collecties toonaangevende merken juwelen en zeer hoogwaardige horlogemerken. Deze worden meegenomen door de importeurs, die tezamen met Juwelier d'Oro een verzameling juwelen en horloges bijeenbrengen zoals geen enkele juwelier die in huis kan hebben.''

Wereldmerken
Wat betreft de horloges worden de volgende merken gepresenteerd: Aquanautic, Arnold & Son en Graham (The British Masters), Baume & Mercier, Breitling, Chaumet, Gucci, IWC, Jean Richard, Jorg Hysek, Maurice Lacroix, Omega, Oris, Paul Picot, Rado, Technomarine en Tissot. De te bezichtigen juwelen zijn van Audemars Piquet, Baraka, Bron, Calgaro, Chaumet, Christian Bauer, Lapponia Koësia, Le Chic, Martinshof, Mimi, Nol Coopmans, Pomellato, R&C en Venini. Daarnaast showt het juweliershuis ook de eigen Collectie d'Oro. Deze zonder twijfel unieke presentatie van de mooiste en beste collecties ter wereld wordt verzorgd door Juwelier d'Oro, één van de beslist exclusiefste juweliers in Nederland, gevestigd aan de Nieuwestad 107 in Leeuwarden.

EINDE PERSBERICHT



Ingezonden persbericht