Ingezonden persbericht


VEILING VOOR STICHTING DIERENHULP VENEZUELA

I.S.M Amadeus Art Amersfoort.

Uniek veilingaanbod voor goed doel in conferentiehotel ISVW Leusden

Stichting Dierenhulp Venezuela viert dit jaar haar tienjarig bestaan. Dit bijzondere lustrumjaar krijgt een feestelijk accent met een spetterende veiling mede georganiseerd door Galerie Amadeus Art uit Amersfoort. Op zondag 12 november a.s. zal conferentiehotel ISVW in Leusden het feestelijke decor zijn van een spectaculaire veiling (aanvang: 14.00 uur) waarbij vele bijzondere items en objecten onder de veilinghamer gaan.

De opbrengst van de veiling komt ten goede aan een tweede dierenkliniek in Venezuela. Hiervoor is een streefbedrag van ¤ 75.000,= nodig. Stichting Dierenhulp Venezuela maakt zich sterk om het immense dierenleed in Venezuela te verminderen. Zo is met Martinair een unieke luchtbrug in het leven geroepen en is in 1998 het eerste dierenasiel op het eiland Isla Magarita geopend. Als Nederlandse organisatie is men in Venezuela inmiddels een begrip en kan de arme bevolking er geheel gratis heen met hun huisdier. De hoofdaktiviteit is echter voorkomen van toekomstig dierenleed en dat kan enkel door voorlichting en gratis sterilisatie acties. Naast Venezuela steunt de stichting ook dierenprojecten in Nederland, Griekenland, Spanje en de Antillen. De zeer bekende RTL 4-presentator Carlo Boszhard is beschermheer van de Stichting Dierenhulp Venezuela. De bekende kunstenares en schrijfster Patty Harpenau maakt deel uit van het comité van aanbeveling. Ook Galerie Amadeus Art staat volledig achter dit prachtige initiatief en helpt mee de veiling tot een groot succes te maken. Zo zal Richard van den Heuvel van Amadeus Art (o.a. bekend als veilingmeester bij Proef Amersfoort) als veilingmeester fungeren en voor de nodige entertainment zorgen.

Het veilingaanbod liegt er niet om. Wat te denken van een Mercedes E220 en een Ferrari Mondrial, Quatrovalvo. Daarnaast kan de liefhebber bieden op een origineel racejack van de legendarische motorcoureur Jack Middelburg en een unieke gouden plaat van Frans Bauer (beschikbaar gesteld door Emile Hartkamp, al vele jaren de componist van Frans Bauer). Ook onder de veilinghamer komt een origineel Gouden Kalf (de grote prijs van het Nederland Film Festival) vervaardigd door de bekende Utrechtse ontwerper Theo Mackaay. Daarnaast kan iedereen een bod uitbrengen op verschillende kunstwerken van (inter)nationale artiesten en diverse andere objecten.

Op de website www.dierenhulp.nl staat het gehele veilingaanbod vermeld. Tot en met 11 november a.s. om 20.00 uur kan iedereen naar hartelust online bieden op alle objecten die door sponsors en/of donateurs beschikbaar zijn gesteld. Alle biedingen worden meegenomen naar de live veiling op zondag 12 november a.s. in het conferentiehotel ISVW te Leusden. Biedt er in Leusden niemand hoger, dan bent u de winnaar geworden van de veiling. Uiteraard is iedereen van harte welkom in Leusden om het bijzondere veilingspektakel live mee te maken.

Tevens een zeer goede gelegenheid nader kennis te maken met het vrijwilligerswerk van Dierenhulp Venezuela.

De veiling op zondag 12 november a.s. begint om 14.00 uur en vindt plaats in:

Conferentiehotel ISVW, Dodeweg 8, 3832 RD Leusden. Toegang en parkeren gratis.

Voor meer informatie over de veiling: Richard van den Heuvel - Amadeus Art,

Tel. (06) 13445254

Voor meer informatie over Stichting Dierenhulp Venezuela en de te houden veiling: Mark Erwin Vos,

Tel. (055) 5345192 of mobiel 06 295 68760