Profect showt LED in Hengelo


PROFECT showt LED toepassingen aan de "rich and famous"

ENTER, 20061108 -- Profect heeft van 13 t/m 15 oktober deelgenomen aan de lifestyle beurs in het Expo Center te Hengelo, welke als "Oost-Nederland Exclusief" voor de eerste maal in Overijssel werd gehouden.

De beurs welke op zaterdag 14 en zondag 15 oktober ca. 3.000 welgestelde bezoekers welkom mocht heten, viel v.w.b. bezoekersaantallen tegen. Het is duidelijk dat de nuchtere Twentenaren en Sallanders moeten wennen aan het "high society" circuit.


Profect gaf "acte de presence" met exclusieve LED verlichting producten en toepassingen. Zo waren de met LED colourcove RGB uitgevoerde designlampen een groot succes. Deze lampen, die ook in de nieuwe BAR-BISTRO - Iets Anders - in Borne zijn geïnstalleerd, passen in elke omgeving die stijl met sfeer wil combineren.

Samen met haar LED-partner - Fairlight - had Profect tevens de RGB Mirror panelen opgesteld. Deze doorzichtige panelen van 180 x 60 cm kunnen elk kleurenpatroon aannemen, zodat glazen scheidingswanden verleden tijd worden.

Ook buitenverlichting en zwembad verlichting d.m.v. LED spots deed het goed bij de bezoekers. Het was duidelijk aan de reacties te merken dat LED verlichting ook in de woon- en werkomgeving een grote toekomst heeft.

Al met al heeft Profect een aantal leuke nieuwe contacten opgedaan, welke in de nabije toekomst zeker van LED exclusief gebruik zullen maken. Daarnaast is deze Lifestyle happening zeker een impuls geweest voor de naamsbekendheid van Profect in de regio





Ingezonden persbericht