PvdA Rotterdam


PvdA overhandigt wethouder Cultuur ideeën

Wo 8 Nov 2006 - Redactie
PvdA overhandigt wethouder Cultuur ideeën

De PvdA overhandigde vandaag wethouder Kaya van Integratie en Cultuur het boekje 'Rotterdam Cultuurstad'. Jacqueline de Jong: "Het boekje is bedoeld als inspiratiebron waar de wethouder maar ook anderen uit kunnen putten de komende maanden."

De PvdA-fractie verzamelde in gesprekken en bijeenkomsten met mensen uit het kunst&cultuur veld in Rotterdam flink wat ideeën om het cultuurbeleid een stevige oppepper te geven de komende jaren. Deze ideeën zijn gebundeld en werden door PvdA raadslid en woordvoerder Kunst & Cultuur Jacqueline de Jong vandaag aan de wethouder overhandigd.

Jacqueline overhandigt Orhan Kaya het boekje
In het boekje is onder andere terug te lezen dat de PvdA veel ziet in een nieuw stadsmuseum, dat de PvdA broedplaatsen voor kunstenaars wil en daarvoor de medewerking van het OBR vraagt en dat de PvdA pleit voor een betere samenwerking tussen het cultuurbeleid en economisch beleid.

Het boekje 'Rotterdam Cultuurstad' is hieronder te downloaden of op te vragen bij de fractie: pvda@stadhuis.rotterdam.nl of 010-4172105 Bijlagen: pdf rotterdam cultuurstad nov2006.pdf