Bullguard ltd

BullGuard brengt Internet Security 7.0 met Support uit

KOPENHAGEN, November 8 /PRNewswire/ --


- Abonnement op beveiligingsset voor particuliere pc's en kleine netwerken krijgt ingebouwde ondersteuning, geïntegreerde backup en meer

BullGuard heeft Internet Security 7.0 uitgebracht, dat onmiddellijk beschikbaar is op www.bullguard.com. Een enkel abonnement op BullGuard Internet Security beschermt tot drie pc's met Antivirus, Antispyware, Firewall, Spamfilter, Backup en Support. Abonnementen op BullGuard Internet Security kunnen voor EUR59,99 online worden aangeschaft op BullGuard.com of bij een verkoper van BullGuard. Bestaande abonnees kunnen gratis upgraden.

BullGuard Support

Nieuw in BullGuard Internet Security 7.0, de enige beveiligingsset met dit kenmerk, is de ingebouwde ondersteuningsmodule die gebruikers onmiddellijk toegang biedt tot directe klantenondersteuning via de interface van BullGuard. De dienst, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar in het Engels, stelt gebruikers in staat "toegang te krijgen tot BullGuard Support door enkel te klikken op een knop op het scherm. De dienst zal onmiddellijk antwoord bieden op elke pc-beveiligingsvraag en kost niets," zei Benjamin Verduijn, Regionaal Manager Benelux voor BullGuard.

"BullGuard Support heeft een indrukwekkende geschiedenis als het gaat om de levering van kwaliteitsdiensten aan onze gebruikers, 24 uur per dag. Onderzoek heeft aangetoond dat onze gebruikers deze dienst zeer waarderen en het is daardoor een belangrijk verkooppunt geworden voor de set. Om het onderdeel te maken van de beveiligingstoepassing zelf was derhalve een logische stap," ging Verduijn verder. "Samen met de BullGuard Backup is onze rechtstreekse klantenondersteuning een belangrijk middel om een unieke dienst aan onze klanten te leveren. We verwachten dat het opnemen van BullGuard Support in de toepassing een hoger vertrouwensniveau creëert en hopen dat het zich uiteindelijk zal vertalen in een nog hoger niveau van klantentrouw."

BullGuard Backup

Ook nieuw in 7.0 is de functionaliteit om online te configureren en of een lokale backup van een enkele interface te maken. Naast de mogelijkheid om backups te maken via de inbegrepen online opslagfaciliteit, kunnen gebruikers BullGuard 7.0 ook configureren om geplande backups te maken naar externe harddrives, netwerkdrives, USB-drives of andere verwijderbare media. BullGuard Backup levert ook geïntegreerde ondersteuning met Outlook en Outlook Express en een intuïtieve Wizard-functie voor de configuratie en het herstel van verloren bestanden.

Geïntegreerde Antivirus en Antispyware

Version 7.0 integreert de Antivirus- en Antispywaretoepassingen om de scantijd te minimaliseren en kwaadaardige software in één veeg te neutraliseren.

BullGuard Firewall

De Firewall in versie 7.0 is volledig gereviseerd met een nieuwe machine, die een grotere resistentie biedt tegen pogingen van indringing en uitdrijving. Dit is bereikt met minimale veranderingen aan de interface, waarbij rekening wordt gehouden met bestaande gebruikers van BullGuard.

BullGuard Spamfilter

Het geüpgradede spamfilter biedt verbeterde analyses van binnenkomende e-mails, met een betere spamwaarneming en minder fout-positieven. Het Spamfilter kan worden gebruikt bij iedere e-mailtoepassing en omvat een volledige integratie met Microsoft Outlook en Microsoft Outlook Express.

Over BullGuard

BullGuard specialiseert zich in veiligheidsoplossingen voor pc's en mobiele telefoons voor thuisgebruikers en kleine bedrijven, waarbij het de nadruk legt op technische uitmuntendheid, gebruiksgemak en klantenzorg. BullGuard legt zich toe op de levering van simpele, kosteneffectieve, geïntegreerde veiligheidsoplossingen, wat gebruikers een eersteklas bescherming biedt tegen computervirussen en indringers.

BullGuard Internet Security is het hoofdproduct van BullGuard, met Antivirus, Antispyware, Firewall, Spamfilter, Backup en Support in één pakket, dat is geoptimaliseerd voor kleine bedrijven en thuisgebruikers.

BullGuard Mobile Anti-virus omvat constante controle op het internetverkeer en scannen op aanvraag, naast automatische live updates. Het product, dat is gelanceerd in maart 2005, is beschikbaar als handelsproduct voor Windows Mobile- en Symbian-platforms.

SteelSecurity is een specifiek voor gamers ontworpen beveiligingsset. De set bevat meer dan 80 spelprofielen die, wanneer een spel wordt begonnen, de instellingen van de firewall aanpassen om bij het specifieke spel te passen, waardoor het verbruik van systeemmiddelen automatisch wordt geminimaliseerd en alle pop-upwaarschuwingen worden uitgschakeld zolang het spel duurt.

Bij alle producten van BullGuard zit 24 uur per dag gratis toegang tot BullGuard Support. BullGuard, waarvan het hoofdkantoor in Kopenhagen, Denemarken staat, heeft kantoren in Australië, Spanje, Roemenië en het Verenigd Koninkrijk.

Contact:

Neem voor nadere informatie contact op met: Benjamin Verduijn, Landenmanager Benelux BullGuard Ltd., Mobiele telefoon: +45-40-45-23-64, Fax: +45-70-27-82-60, Skype: BenjaminMartinVerduijn, E-mail: benjamin@bullguard.com, Internet: www.bullguard.com