ID&T


Kleur de wereld roze en win de Pink Nintendo DS Lite !

Deze zomer draaide het om zwart en wit, maar dit najaar staat in het teken van de roze versie van de uiterst succesvolle Nintendo DS Lite. De Pink Nintendo ligt nog maar een paar dagen in de winkels.

Volgend op de succesvolle lancering van de Nintendo DS Lite in juni 2006, zijn er meer dan 5 miljoen stuks verkocht in Europa. Voor mensen die zwart en wit niet kleurig genoeg vinden is de nieuwe Nintendo DS Lite Pink de perfecte console om de grijze herfstdagen wat kleur te geven.

De Nintendo DS Lite Pink voelt zich thuis in de hipste tas en kan overal mee naartoe genomen worden. Het is de perfecte partner voor de games uit Nintendos Touch! Generations-serie een reeks innovatieve softwaretitels die zijn ontwikkeld voor gebruikers van alle leeftijden en ervaringsniveaus.

Wil je kans maken op de Pink Nintendo met een winkelwaarde van 149,95 inclusief de razend populaire game Nintendogs Dalmatiër & friends ter waarde van 44.95 ?
Stuur dan je antwoord op de onderstaande vraag vóór 15 november naar nintendo@id-t.com en wie weet ben jij binnenkort de trotse bezitter van de allernieuwste Pink Nintendo DS Lite én de nieuwste versie van Nintendogs.

Vraag: Hoe heet de nieuwste spelcomputer van Nintendo die op 8 december zal verschijnen?

Geplaatst op: 02-11-2006