Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Eindhoven, 25 oktober 2006

Vacansoleil neemt touroperator Ian Mearns over

Vacansoleil Camping Holidays heeft de Engelse touroperator Ian Mearns overgenomen. Met deze overname verstevigt Vacansoleil haar marktaandeel in het Verenigd Koninkrijk.

Ian Mearns Holidays is een touroperator met een hoofdkantoor in Burford in Oxfordshire. Het bedrijf is 21 jaar geleden opgericht en heeft een jaarlijkse omzet van £ 1 miljoen. Ian Mearns Holidays is gespecialiseerd in kampeervakanties naar Frankrijk en heeft 6 fulltime medewerkers en 16 parttimers.

Vacansoleil Camping Holidays is marktleider op het gebied van luxe kampeervakanties in de Benelux en Denemarken, met een hoofdvestiging in Eindhoven. Vacansoleil heeft verkoopkantoren in 8 Europese landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk. De Ian Mearns vakanties worden daar ondergebracht. Naast de Engelstalige Vacansoleil brochure wordt ook de Ian Mearns brochure in het Engelse kantoor uitgegeven. Hiermee kan Vacansoleil zijn klanten in Engeland met zowel Vacansoleil als Ian Mearns Holidays een grotere productkeuze aanbieden.

EINDE BERICHT