AutoRai

Daihatsu levert ZOOP-Terios aan Ouwehands Dierenpark

(10/25/2006)
Vanaf deze maand heeft Ouwehands Dierenpark Rhenen de beschikking over een ZOOP-Terios: een Daihatsu Terios voorzien van de opvallende ZOOP-bestickering. Het dierenpark - decor voor de opnames van de populaire jeugdserie ZOOP - zal de Terios inzetten voor uiteenlopende acties en activiteiten.
Bovendien zal de compacte SUV regelmatig bij de ingang van het Ouwehands Dierenpark te zien zijn. Natalie Oudenhoven van Ouwehands Dierenpark ontving de autosleutels in Vianen uit handen van Frank van Gool van Daihatsu Holland B.V.

Official Car âZOOP in Indiaâ
De Terios is deze zomer als âOfficial Carâ te zien geweest in de bioscoophit âZOOP in Indiaâ. Tijdens de première van de film in Amsterdam, maar ook tijdens een unieke voorpremière in Ede (gld.) heeft de ZOOP-Terios in de belangstelling gestaan.

Prijsvraag
Tijdens de introductie van de film âZOOP in Indiaâ heeft dagblad de Telegraaf een prijsvraag gepubliceerd. De winnaar van deze prijsvraag mag twee jaar lang rijden in een ZOOP-Terios. De winnares, Annelies Landsman uit Loosdrecht, heeft deze auto eveneens kort geleden in ontvangst mogen nemen.