Gemeente Alkemade


Parapluherziening monumenten en beschermde dorpsgezichten

25-10-2006

Burgemeester en wethouders van Alkemade maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan parapluherziening monumenten en beschermde dorpsgezichten met ingang van donderdag 26 oktober 2006 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt (ingevolge artikel 23 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening). De gemeentelijke monumenten en beschermde gemeentelijke dorpsgezichten staan beschreven in de gemeentelijke monumentenlijst 'inventarisatie waardevolle objecten gemeente Alkemade, Selectielijst I. Deze lijst is door het college van burgemeester en wethouders op 13 december 2005 vastgesteld en op 22 februari 2006 in werking getreden. Bij vaststelling is destijds besloten deze lijst juridisch te verankeren in de bestemmingsplannen door middel van een parapluherziening. Dit ontwerpplan is het resultaat hiervan.

Inzage is mogelijk in de Leeskamer Publiek van het gemeentehuis op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur. Buiten de openingstijden kunt u de stukken ook inzien. Hiervoor moet u wel een afspraak maken. U kunt de stukken ook downloaden vanaf deze website (onder ontwikkeling - bestemmingsplannen). Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar maken. De zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Alkemade, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen. De gemeenteraad zal degenen die tijdig hun zienswijze kenbaar hebben gemaakt in de gelegenheid stellen een nadere mondelinge toelichting te geven.

Voor meer informatie of het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met de heer M. van der Weide van de afdeling Wonen en Milieu, tel. (071) 332 72 08 of via info@gemeentealkemade.nl.