Gemeente Gorssel

Huldiging voor wereldkampioenen zijspancross Daniël Willemsen en Sven Verbrugge

Op vrijdag 20 oktober om 19.00 uur worden zijspancrossers Daniël Willemsen en Sven Verbrugge op de Kleine Markt in Lochem gehuldigd. Afgelopen seizoen zijn zij opnieuw wereldkampioen geworden.

Naast deze geweldige titel hebben zij ook de Belgische, Nederlandse en Europese titel binnengehaald. Voor Daniël Willemsen is dit zijn vijfde wereldkampioenstitel en zijn vierde op rij.
Een prestatie die de gemeente Lochem ook dit jaar niet ongemerkt voorbij wil laten gaan. Tijdens deze huldiging worden zij ondermeer toegesproken door wethouder Kreeft die de wereldkampioenen de lauwerkrans omhangt.

Tocht door Lochem
De huldiging wordt vooraf gegaan door een intocht. De start van de intocht is om 18.30 uur bij de Zuiderenk (Prins Frisolaan 12a). De route die wordt gereden is: Zuiderenk - Prins Frisolaan - Albert Hahnweg - Jan Steenlaan - Rembrandtlaan - Charlotte de Bourbonlaan - Dillenbrug - Olijslagweg - Burgemeester Leenstraat - Zuiderbleek - Smeestraat - Bierstraat - Grote Markt - Kleine Markt.

Iedereen welkom
Natuurlijk is iedereen van harte welkom om deze huldiging bij te wonen. Vanwege de verwachte belangstelling vragen we bezoekers zoveel mogelijk op de fiets te komen.

Sponsors
Ondermeer Advendo, Stageco Holland en Intratuin Lochem verlenen hun medewerking aan deze huldiging.