Gemeente Wassenaar

REAGEREN OP RADIOADVIES VIA WEBSITE

Wassenaar, 25-09-2006

Om inwoners van de betrokken gemeenten ruimte te geven te reageren op dit advies, zal vanaf begin oktober het concept radioadvies openbaar worden gemaakt via de website www.programmaraadlrvw.nl Aanvullende reacties van inwoners op dit conceptadvies en ideeën zijn van harte welkom. Degene die niet beschikken over internet, kunnen schriftelijk duidelijk maken dat zij graag inzicht krijgen in het conceptadvies. De Programmaraad zal alle reacties mee laten wegen in de uiteindelijke definitieve besluitvorming. Reacties dienen schriftelijk binnen te zijn voor 16 oktober. Na deze datum zullen reacties niet meer worden meegenomen in het definitieve radioadvies 2006/2007, dat zal worden genomen in de openbare vergadering van 19 oktober in Voorburg.

Advies
De Programmaraad LRVW heeft als taak de kabelexploitant (in deze regio Casema) te adviseren over de samenstelling van het wettelijk basispakket van 15 televisie- en 25 radiozenders. De Programmaraad LRVW moet rekening houden met een aantal specifieke zenders die op basis van de Mediawet vastliggen.
Voor meer informatie wordt verwezen naar het jaarverslag 2005, dat ter inzage ligt bij de afdeling communicatie van de betrokken gemeenten of via de website en tevens beschikbaar is voor geïnteresseerden tijdens de openbare vergadering.

Bereikbaarheid
De Programmaraad LRVW houdt rekening met de wensen en belangen van de abonnees c.q. inwoners van de deelnemende gemeenten. Met vragen en/of opmerkingen omtrent het advies van de Programmaraad kan men uitsluitend schriftelijk terecht bij het onderstaand adres of via de website www.programmaraadlrvw.nl

Het adres is:
Programmaraad LRVW
Postbus 1147
2260 BC Leidschendam