ID&T


Amsterdam Dance Event 2006

Het weekend van 19-21 oktober is het weekend van het jaarlijks terugkerende evenement Amsterdam Dance Event (ADE). Amsterdam is dan de locatie voor een enorme conferentie voor iedereen in de elektronische muziekwereld, met natuurlijk een uitgebreid nachtprogramma verspreid over 30 locaties. Studio 80 zal de vernieuwende kant van elektronische muziek laten zien. Voor meer info over het ADE, over optredens, artiesten en alle andere info: http://www.amsterdam-dance-event.nl

ADE - Dirty Disco
Zaterdag 19 oktober
23:00
Entree: 5 euro

Line up:
Foxylane LIVE, Modern Dancing, Bijker, MNO
Dirty Disco, een nieuwe maandelijkse avond in Studio 80, is dit keer de openingsavond van het ADE bij de Studio. Speciale act deze avond is de Belgische live act Foxylane. Foxylane bestaat uit djs en muzikanten met een gemeenschappelijke interesse: muziek en het uitgaansleven. Zelf omschrijven ze hun disco-techno als: A new sexy groovy techno, mostly with live drums, a kinda accoustic, human techno. Verder residents Modern Dancing, Bijker en MNO hun beste disco sets. Dat staat garant aan een avond lekker uit je dak gaan.

Shake that badunk-adunk-dunk!

ADE - Fashion Radio
Vrijdag 20 oktober
23:00 uur
Entree: 7,50 Euro

Fashion Radio nodigt elke maand nieuwe djs en modetalenten uit. Gasten zijn deze keer: de Belgische band Goose (Radio Soulwax), Mr. & Mrs. Cameron (Amsterdam/Berlijn) en Kid Goesting. Het Belgische Goose heeft net de Bring It On uitgebracht en toert nu door de UK, Nederland en België. De band is opgericht in 2000, om de schoolverlaters depressie te overwinnen. Tijdens hun allereerste bezoek aan een studio werden ze verliefd op een oude synth, de Siel Orchestra 2.

Mr. & Mrs. Cameron zijn bekende namen in de muziekwereld. Het duo draait hun sets over de hele wereld draait. Hun stijl is moeilijk te definiëren, de enige constante is dat ze een warme en vriendelijke atmosfeer creëren die serieus noch camp is.

Kid Goesting is een bekende naam in de electro wereld. Tegenwoordig is hij druk bezig met zijn platenmaatschappij Black Label Records.

Daarnaast zijn residents Les Deux dElectrique ook van de partij, die weten hoe ze het publiek het best uit hun dak kunnen laten gaan.

ADE - Welcome To The Future
Zaterdag 21 oktober
23:00 uur
Entree: 10 euro

WELCOME TO THE FUTURE presents:

MICHEL DE HEY
RECORDED IN ROTTERDAM - LIVE IN AMSTERDAM

Michel de Hey, al jaren één van de grote namen van de internationale techno en bovendien de nummer-1 techno-dj van Nederland, bracht recent het uitmuntende mix-album Recorded in Rotterdam uit met uitsluitend Nederlandse producties van onder andere Dexter, Aardvarck, 2000 and one, Shinedoe, Steve Rachmad, Joris Voorn, Secret Cinema en natuurlijk ook werk van de meester-dj zelf.
Deze ADE-editie van Welcome to the future is een voorproefje van de komende Innercity (RAI, Amsterdam, december 2006), waar Michel de Hey met Recorded in Rotterdam een eigen zaal zal hosten.

Line up:
Michel de Hey, Warren Fellow, Dexter. Aardvarck and more!

www.studio-80.nl

Geplaatst op: 18-10-2006