Ingezonden persbericht


Fluke Networks Press Release

----------

Fluke Networks levert als enige ter wereld een 10 Gigabit-kabeltester die voldoet aan alle standaarden. Met de DTX CableAnalyzer(TM) 10 Gig Certification Kit kunt u zowel nieuwe als bestaande koperkabels testen met inachtneming van de nieuwste IEEE-standaarden, waardoor u tijd en geld bespaart wanneer u gaat upgraden

EVERETT, Washington (Verenigde Staten) - Fluke Networks kondigde vandaag de introductie aan van 's werelds eerste 10 Gigabit Ethernet-kabeltestoplossing voor koper, bestaande uit de populaire DTX-1800 CableAnalyzer(TM) certificeringstester van Fluke Networks plus de nieuwe DTX 10 Gig Kit. Met dit nieuwe testpakket kunnen zowel bestaande Cat 6-kabels als Augmented Cat 6-kabels die net worden geïnstalleerd worden getest en gecertificeerd. Nu kunnen gebruikers bepalen welke bestaande verbindingen gebruikt kunnen worden voor de nieuwe, hogere datasnelheden, waardoor er zowel tijd als geld kan worden bespaard bij een compleet nieuwe installatie.

Dit nieuwe testpakket beschikt over de enige 10 Gb/s-certificeringsoplossing die aan alle standaarden voldoet en alle kabels van 10 Mbps tot 10 Gb Ethernet ondersteunt.

De nieuwe DTX 10 Gigabit-oplossing is de eerste veldtestoplossing die de prestaties van 10 Gb en alien crosstalk (ANEXT en AFEXT) tot 500 MHz kan meten, volledig in overeenstemming met de onlangs geratificeerde IEEE 802.3an-standaard. De nieuwe set is de afgelopen zes maanden ook door hardwareleveranciers gebruikt om de TIA TSB155- en ISO TR 24750-testrichtlijnen voor 10 Gb Ethernet te voltooien. De Fluke Networks DTX 10 Gb-testoplossing voldoet volledig aan deze standaarden en is bovendien draagbaar en praktisch voor certificeringen in het veld.

De Fluke Networks-testoplossing voor 10 Gb koper Ethernet maakt het mogelijk de alien crosstalk tussen alle mogelijke aderpaarcombinaties binnen 30 seconden te meten en te beoordelen. Dankzij de DTX AxTalk Analyzer(TM) software die bij de DTX 10 Gig Kit is inbegrepen, is het testen van alien crosstalk niet meer zo complex, omdat alle taken en berekeningen automatisch worden uitgevoerd.

Met de DTX-1800 CableAnalyzer-certificeringstester wordt de totale tijd die is vereist om kabelinstallaties te certificeren aanzienlijk beperkt. Deze tester beschikt over een Categorie 6 Autotest die voldoet aan de TIA-568-B-certificeringsvereisten voor gestructureerde kabelgaranties in een derde van de tijd die andere testers nodig hebben. De DTX CableAnalyzer gaat verder dan de vereisten voor Categorie 5e/6 en Klasse E/D/F, en Underwriters Laboratories heeft onafhankelijk aangetoond dat de tester voldoet aan ISO Niveau IV en de voorgestelde TIA Level IIIe Accuracy-vereisten.

Inhoud van de set en beschikbaarheid van het product

The DTX 10 Gig Kit bestaat uit een set communicatiemodules die passen in de hoofdunit en de externe units van de DTX-1800. Ook wordt er een op Windows gebaseerd softwareprogramma meegeleverd om de power sum-testparameters voor AxTalk te berekenen. Met deze set kunt u tests zowel in een kanaal uitvoeren als in een permanente verbindingconfiguratie.

De DTX 10 Gig Kit is verkrijgbaar bij distributiecentra en andere Fluke Networks-verkooppunten wereldwijd. Via dezelfde kanalen zijn ook de DTX CableAnalyzer en de bijbehorende modules per direct verkrijgbaar.

Informatie over Fluke Networks

Fluke Networks levert innovatieve oplossingen voor het testen, controleren en analyseren van bedrijfsnetwerken en telecomnetwerken en voor de installatie en certificering van de glasvezel- en koperkabels die de basis vormen van deze netwerken. Dankzij de veelomvattende Network SuperVision(TM) Solutions-lijn van het bedrijf krijgen netwerkinstallateurs, eigenaren en beheerders meer inzicht in het netwerk, waarbij snelheid, nauwkeurigheid en gebruiksgemak worden gecombineerd om de netwerkprestaties te optimaliseren. Het hoofdkantoor van Fluke Networks bevindt zich in Everett (Washington) en haar producten zijn leverbaar in meer dan 50 landen. U kunt meer informatie vinden op de website van Fluke Networks: www.flukenetworks.com. In de Verenigde Staten kunt u bellen met (800) 283-5853.

----------

Voor meer informatie of hoge resolutie fotomateriaal neemt u contact op met:

Fluke Networks: Perscontacten

Joost Meeuwis Carl Mills / Inge Noijen

EMEA Channel Marketing Manager +31(0)40-2110110

Fluke Networks +31(0)40-2651020

+31(0)40-2366088 Carl@mills-advertising.com / inge@mills-advertising.com

joost.meeuwis@flukenetworks.com www.mills-advertising.com

Mills, Hughes & Partners
Tel: +31 - 40 - 2110110
Fax: + 31 - 40 - 2651020
Po Box 6310
5600 HH Eindhoven, The Netherlands
www.mills-advertising.com