Gemeente Bernheze


Collegebesluiten 17 oktober 2006

Kleedaccommodatie KV Altior

Korfbalvereniging Altior heeft een bouwvergunning gekregen voor de uitbreiding van hun kleedaccommodatie met twee kleedlokalen en één scheidsrechterslokaal aan Droevendaal in Heeswijk-Dinther. Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten het hiervoor in het gemeentelijke investeringsplan 2006 gereserveerde krediet van 66.000,- aan Altior beschikbaar te stellen.

Kunstproject sporthal Nistelrode

Voor het realiseren van een kunstproject bij de bouw van de nieuwe sporthal in Nistelrode heeft het college van burgemeester en wethouders het advies van de commissie kunst overgenomen en besloten het kunstenaarscollectief Het Laboratorium (Oss) uit te nodigen voor het maken van een definitie-ontwerp. Informatie over het kunstproject vindt u op de kunstsite van de gemeente www.bernheze.org/kunst. De gemeente heeft voor dit kunstproject een budget beschikbaar van 17.000,- incl. b.t.w.

Ontheffing doorverkoop woning

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten ontheffing te verlenen van het verbod tot dooverkoop voor de woning Donkervoortseloop 7 in Heesch.

Restauratie

Het college van burgemeester en wethouders heeft een monumentenvergunning verleend voor het restaureren van de kerktoren van de H. Lambertuskerk in Vorstenbosch.

Monumentenvergunning

Het college van burgemeester en wethouders heeft een monumentenvergunning verleend voor het wijzigen van het interieur van de Abdijkerk, Abdijstraat 49 in Heeswijk-Dinther.

Ontwerpbesluit monumentenvergunning

Het college van burgemeester en wethouders heeft een ontwerpbesluit monumentenvergunning vastgesteld voor het verbouwen en restaureren van het rijksmonument t Dorp 61 in Heesch.

feed