AutoRai

Toyota pakt lakschade voortaan aan met Toyota Paint

(10/6/2006)
Toyota heeft met de introductie van Toyota Paint een nieuwe stap gezet op het gebied van (lak-)schadeherstel. Metalak B.V. neemt de verkoop van Toyota Paint in Nederland op zich. Distributeur Louwman & Parqui B.V. heeft hiervoor een samenwerkings-verband gesloten met Metalak. Op de beurs Automechanika in het Duitse Frankfurt is Toyota Paint onlangs geĂŻntroduceerd. Met dit product kan lakschade met een kwalitatief hoogstaand product worden hersteld. Toyota Paint is in eerste instantie bedoeld voor Toyota dealers met een schadeafdeling of schadeherstelbedrijf. Daarnaast kunnen ook andere afnemers profiteren van de vele voordelen van dit product en de organisatie erachter.

Succesvol
Om Toyota Paint op een succesvolle manier in Nederland in de markt te zetten, heeft Louwman & Parqui eind augustus een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Metalak uit Tiel. Net als Louwman & Parqui, is Metalak een zelfstandige importeur en is eveneens de grootste non-paint leverancier van Nederland. Met een uitgebreid management ondersteuningsprogramma en de jarenlange ervaring in de schadebranche heeft Metalak alle facetten in huis om ook Toyota Paint optimaal in de markt te zetten.

Het samenwerkingsverband tussen Louwman & Parqui en Metalak is onlangs ondertekend bij de Toyota-distributeur in Raamsdonksveer. Hierbij waren aanwezig: Bas van de Ven (Algemeen Directeur) en Michiel de Groot (Commercieel Directeur) namens Metalak B.V., en Berend Hulshoff (Algemeen Directeur) Laurens Hoogendonk (Manager After Sales), Jurgen Verlee (Manager After Sales Marketing) en Ruud Scheltinga (Projectmanager After Sales Marketing) vertegenwoordigden Louwman & Parqui B.V.