Ingezonden persbericht


Nieuwe kok club restaurant MUSK

'Upgrading succes concept!'

Hilversum - Amper een jaar na de opening is club bar restaurant MUSK een begrip in Hilversum en ver daarbuiten. Deze trendy club is een initiatief van horecaondernemer Marco van Velthooven. Met MUSK wil hij tegemoet komen aan de wens om lekker te kunnen eten, borrelen en dansen in een relaxte omgeving.

MUSK is een exclusieve club waar geluncht, gedineerd, gelounged en gedanst kan worden. De bezoeker zal het aan niets ontbreken; de exclusieve mysterieuze sfeer vind je overal in terug. Om tegemoet te komen aan de verfijnde smaak van het publiek is een nieuwe chef-kok aangetrokken. Chan Lap Yan (voorheen The Mansion) zal menigeen verrassen met traditionele Oosterse smaken met fusion invloeden. Kortom: heerlijke gewaagde combinaties. Helemaal in MUSK-stijl! Van Velthooven toont hiermee aan dat hij het totaalconcept, waarmee hij eerder een prestigieuze horeca prijs won, serieus neemt en naar een hoger plan tilt. 'Wat mensen hier kunnen verwachten? Niet alleen een goede ambiance, heerlijke cocktails, goede muziek en leuke mensen, maar ook nog eens eten van de hoogste kwaliteit.'

De inrichting is volledig verzorgd door Eric Kuster, onder andere bekend van de inrichting van het Amsterdamse Jimmy Woo. Oosterse en klassieke elementen zijn een prachtige combinatie in MUSK. De bladgouden wande, gecombineerd met de buddha beelden en het Swarovski verwerkt in de bar en vloer, geven je het gevoel in een luxe, Oosterse wereld te zijn.

Kijk voor meer informatie op www.musk.nl

Noot voor de redactie (