Maison van den Boer wordt Koninklijke Van den Boer Groep

Maison van den boer

PERSBERICHT (EMBARGO TOT 1.9.06 18.00U)

Veghel, 1 september 2006

Maison van den Boer wordt Koninklijke Van den Boer Groep

Hare Majesteit de Koningin heeft bij Koninklijke Beschikking het predikaat Koninklijk verleend aan de Van den Boer Groep B.V. uit Veghel.

Op 1 september 2006 heeft de burgermeester van Veghel, de heer A. Frankfort, officieel bekend gemaakt dat bij Koninklijk Besluit het predikaat Koninklijk is verleend aan Maison van den Boer. De overhandiging van de oorkonde aan de huidige generatie Van den Boer vond plaats tijdens de viering van het 'Feest van de Eeuw' in Het Concertgebouw te Amsterdam. De afgelopen 100 jaar groeide het in Veghel opgerichte familiebedrijf uit van een banketbakkerij tot een internationaal opererende onderneming die vanuit haar culinaire kennis en gastvrijheid tot de Europese top in partycatering en organisatie van nationale en internationale evenementen behoort. In een eerste reactie geeft Algemeen directeur Noud van den Boer aan: 'Ik zie deze Koninklijke status voor Maison van den Boer als een erkenning voor de kwaliteit die wij dagelijks aan onze klanten leveren én een eerbetoon aan mijn familie. Wij zijn trots op wat wij samen met onze medewerkers in de afgelopen 100 jaar hebben bereikt.'

Op 1 september 2006 is met 1.500 relaties uitbundig het, door Wendy van Dijk gepresenteerde, 'Feest van de eeuw' gevierd in Het Concertgebouw in Amsterdam. Een van de hoogtepunten tijdens de avond was de opening van de nieuwe traiteur Amaison aan de Van Baerlestraat 132, op steenworp afstand van Het Concertgebouw. Amaison is een traiteur waar luxe delicatessen en volledige menu's worden aangeboden. De gerechten worden bereid onder leiding van patron-cuisinier Pieter de Ronde. 'Maison van den Boer is in 1906 gestart als bakkerij. Nu, 100 jaar later, gaan wij 'back-to-the-roots'. Tegelijk past het precies bij de huidige trend dat steeds meer Nederlanders behoefte hebben aan fine-dining-at-home en een goede oplossing zoeken om tijd te besparen bij het bereiden van een goede, maar ook gezonde maaltijd.'

Note voor de redactie:
Alle overige informatie en fotomateriaal van Amaison en Maison van den Boer treft u aan in onze press-room op www.maisonvandenboer.com/pressroom (Gebruikersnaam: pers / Wachtwoord: pers1906).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Sven Kuil
Marketing manager
Postbus 39
5460 AA Veghel
T: +31 (0)413 318 318
M: + (0)6 2024 8977
sven.kuil@maisonvandenboer.com