Eneco


Managementwissels bij ENECO Rotterdam, 1 september 2006 - Per 1 september treedt de heer drs. M.B.A.J. (Maurits) Derksen bij ENECO Energie in dienst als directeur van de stafafdeling Human Resources Management & Management Development. Hij volgt de heer G.J. (Gerard) van Vliet op die deze functie ad interim vervult tot 1 oktober. Derksen komt van Daily XL/Bidfest, waar hij directeur P&O was.

De heer drs. J.W.A. (Jos) Muller is per 1 september waarnemend directeur van de stafafdeling Public Affairs & Corporate Communications. Hij wordt als directeur van de regiovestiging Weert van ENECO op interim basis opgevolgd door de heer ing. P.W.P.H. (Pascal) Weijers, die Hoofd Verkoop en Exploitatie was bij deze vestiging. Bij de regiovestiging Dokkum treedt gelijktijdig de heer ir. A.A.M.M. Plattel aan als directeur, als opvolger van de heer Muller, die dit directeurschap waarnam. De heer Plattel was werkzaam als verander en ontwikkelmanager voor bedrijven als VNO-NCW en MKB Nederland.

ENECO Energie
ENECO Energie (www.eneco.nl) is een van de drie toonaangevende energiebedrijven in Nederland. ENECO Energie voert een geïntegreerde distributiestrategie en richt zich op productie, transport, handel en levering van energie (elektriciteit, gas en warmte) en daaraan gerelateerde producten en diensten. De jaaromzet bedraagt ruim 3,5 miljard. Bij ENECO Energie werken circa 4.700 werknemers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam.