Ingezonden persbericht


---persbericht---

JS Groningen wint Ontzettende Spelen: "Scherven Balkenende brengen geluk"

De Groninger afdeling van de Jonge Socialisten in de PvdA (JS) heeft vandaag de Ontzettende Spelen ter gelegenheid van de viering van het Gronings Ontzet op de Vismarkt in Groningen gewonnen. De PvdA-jongerenorganisatie had de scherven van het kabinet-Balkenende als mascotte gekozen. "De scherven van Balkenende brengen blijkbaar geluk! Dat het voor Nederland een geluk is dat Balkenende-II in scherven uiteen is gevallen wisten we al, maar dat we vandaag de Ontzettende Spelen zouden winnen hadden we niet verwacht", aldus JS Groningen-voorzitter Michiel Emmelkamp.

De Ontzettende Spelen bestaan uit onderdelen als een hindernisbaan, levend tafelvoetbal, vrachtwagentrekken en fierljeppen. De JS wist alle onderdelen winnend af te sluiten. De PvdA-jongeren moesten de hoofdprijs overigens delen met Break-Out, het organiserende bedrijf, dat ook alle onderdelen wist te winnen. Vorig jaar wist de JS al de originaliteisprijs in de wacht te slepen.

Voorzitter Michiel Emmelkamp hoopt na deze overwinning ook op een gunstig verkiezingsresultaat op 22 november. "Het wordt nog keihard werken om de grootste partij te worden. Maar als vandaag daar een voorbode voor is heb ik er alle vertrouwen in."

---Einde persbericht---

Voor meer informatie, neem contact op met Michiel Emmelkamp, voorzitter JS Groningen, via 0641863939.

--
Jonge Socialisten afdeling Groningen
Haddingestraat 10
9711 KD, Groningen

http://www.js.nl/groningen
jsgroningen@gmail.com