Provincie Utrecht


Wegwerkzaamheden Tolakkerweg, De Bilt

18-8-2006 -

Vanaf maandag 28 augustus start de provincie Utrecht met wegwerkzaamheden aan een gedeelte van de provinciale weg N417 (Tolakkerweg) in Maartensdijk en Hollandsche Rading (gemeente De Bilt). Het gaat om het gedeelte tussen de rotonde Maartensdijk en tuincentrum Hendriks, met een lengte van 1,6 km. Om het werk te kunnen uitvoeren, wordt de weg gedurende twee avonden/nachten afgesloten voor het verkeer.

De werkzaamheden betreffen het verwijderen van de groene asmarkering op de hoofdrijbaan. Deze wordt gedeeltelijk vervangen door asfalt met streetprint. Ook wordt een bromfietsoversteekplaats aangelegd en een verkeersdrempel verlengd.

Afsluiting en omleiding
Overdag is de Tolakkerweg gewoon open voor alle verkeer. Op maandag 28 augustus en op dinsdag 29 augustus is de weg 's avonds en 's nachts afgesloten.
Het verkeer wordt met borden als volgt omgeleid:


* Verkeer uit de richting Utrecht en Maartensdijk wordt omgeleid via de Dorpsstraat naar Lage Vuursche richting Hilversum. Bij de afslag wordt het verkeer via Oostereind en de Diependaalselaan weer geleid naar de N417 (Utrechtseweg/Tolakkerweg).
* Verkeer uit de richting Hilversum wordt in omgekeerde volgorde via dezelfde route omgeleid.

* Fietsverkeer wordt omgeleid via het fietspad parallel aan de Tolakkerweg.

De woningen langs de afgesloten weg blijven bereikbaar voor de bewoners.

Nadere informatie
Voor nadere informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met:
· de heer W. Jollie van de provincie Utrecht, tel. (035) 603 25 65, bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur, · de heer J. Schotsman van de provincie Utrecht, tel. 06-20130345, bereikbaar tijdens de uitvoering tussen 19:00 en 07:00 uur.

Meer informatie: Clara van Foreest, telefoon (030) 258 33 19