Geddes & Gillmore opent 24 augustus eerste Europese One Brand Stores

http://www.geddesandgillmore.com

BREDA, 20060815 -- Geddes & Gillmore opent vanaf 24 augustus haar eerste Europese One-Brand Stores in Nederland. Op de beste shop locaties in Breda, den Bosch, Eindhoven, Arnhem, Zwolle, den Haag en Maastricht, zal als eerste het unieke store concept van Geddes & Gillmore zichtbaar zijn. In de komende 5 jaar meer dan 80 Geddes & Gillmore One-Brand Stores op exclusieve locaties in Europa geopend worden met de onderscheidende casual men & women collectie van uitzonderlijke kwaliteit en pasvorm.


Het internationale Casual Clothing merk Geddes & Gillmore opent haar eerste Europese Brand Stores in Arnhem, Zwolle, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Den Haag en Maastricht vanaf augustus 2006. Op de beste winkelstraten van deze steden zullen de stores hun deuren openen en dit langverwachte en veelbesproken Casual Clothing en Store concept lanceren. Op de website www.geddesandgillmore.com kunt u de exacte openingsdata vinden.

Met de komst van Geddes & Gillmore hebben deze steden er een nieuwe publiekstrekker bij. Geddes & Gillmore geldt als hét toekomstige Casual Clothing merk voor een jong, succesvol, casual publiek die aangesproken worden via eigen Geddes & Gillmore One-Brand Stores met een complete Lifestyle beleving. In deze One-Brand Stores vinden zowel men als women de Geddes & Gillmore identiteit van service, goede looks, succes en optimisme

De Geddes & Gillmore lifestyle is ongekend. Geddes & Gillmore staat voor 'Casual Enrichment'. De uitstraling van de collectie en het bijzondere One Brand Store concept, geven een gevoel van 'verrijking'. De beleving van Geddes & Gillmore wordt uitgedragen door de kwalitatief hoogstaande casual collectie met uitzonderlijke pasvorm en de lifestyle van alle medewerkers. Wij zijn onze beste klanten. Dit zie je terug in de Geddes & Gillmore Stores; de service, de muziek, de inrichting, de visuals, kortom de hele ervaring bij het merk, maakt de in-store beleving uniek. Dit succes wordt vanaf 24 augustus 2006, als de eerste stores in Breda, Den Haag en Den Bosch open gaan, verspreidt over Europa.


Site: www.geddesandgillmore.com




Ingezonden persbericht