Ingezonden persbericht


Talpa's de gouden kooi zoekt personeel

De Miljonairs van het nieuwe Talpa programma De Gouden Kooi - dat 1 oktober van start gaat - zijn op zoek naar personeel. Zoals het goede miljonairs betaamt krijgen de potentiële eigenaren van De Gouden Kooi de beschikking over een uitgebreide ondersteunende staf. De volgende vacatures zijn beschikbaar:


· Een huishoudster:

Een ouderwets gezellige oer Hollandse dame met het hart op de tong


· Een poolboy:

Een Adonis met de looks, het ideale lichaam én een leuke babbel


· Een kapper aan huis:

Een vakman die kan knippen, verven en snijden. Die met zijn klanten mee lacht én huilt en scherp van tong is!


· Een tennisleraar:

Een goeduitziende man of vrouw ... Met gevoel voor de bal...en voor mensen!


· Een paardrij-instructeur:

Een paardenliefhebber in hart en nieren die de Miljonairs in gestrekte draf weet te brengen!


· Een tuinman of -vrouw:

Een natuurfreak met de groenste vingers van Nederland, die het leuk vindt zijn of haar kennis te delen met de Miljonairs...

Geïnteresseerden dienen per medio september beschikbaar te zijn en kunnen zich aanmelden via www.degoudenkooi.tv

De Gouden Kooi zondag 1 oktober van start

Zondag 1 oktober opent het meest besproken huis van Nederland zijn deuren. Om 20.30 uur is De Gouden Kooi: The Kick-Off te zien, en zullen tien kandidaten voor onbepaalde tijd hun familie en vrienden achter moeten laten, en hun intrek nemen in de prachtige villa. Het programma is vanaf maandag 2 oktober iedere werkdag te zien om 19.00 uur. Hierdoor verhuist Big Brother naar 18.30 uur en is Entertainment Live te zien van 18.00 uur tot 18.30 uur.

Talpa TV maakt deel uit van Talpa Media Holding. De meest in het oog springende onderdelen van het bedrijf zijn het televisiestation Talpa en de Nederlandse radiodivisie Talpa Radio met Radio 538, Radio 10 Gold, Juize.FM en het platform Radio Digitaal. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek en voor de ontwikkeling van content, onder meer voor televisie. Talpa Producties en Talpa Digital zijn de twee jongste bedrijfsonderdelen. Talpa Producties maakt verschillende programma's die voor de eigen tv-zender zijn ontwikkeld. Talpa Digital werkt aan nieuwe internet- en mobiele platformen naast radio en TV. Tevens ontwikkelt Talpa Digital crossmediale formats en worden bestaande formats met nieuwe toepassingen verrijkt.



Ingezonden persbericht