Project Gemeente Westland

Westland
Naturalisatieceremonie in Gemeente Westland

Wethouder Marga de Goeij van de gemeente Westland zal op donderdag 24 augustus 2006 om 16.00 uur tijdens een officiële bijeenkomst in het gemeentekantoor in s-Gravenzande alle burgers binnen de gemeente welkom heten die sinds 1 januari 2006 Nederlander zijn geworden door optie of naturalisatie. Het is de eerste naturalisatieceremonie die in de gemeente Westland plaatsvindt.

24 augustus is door minister Rita Verdonk voor Vreemdelingenzaken en Integratie uitgeroepen tot landelijke Naturalisatiedag, omdat in 1815 op deze datum de grondwet is aangenomen. Elke gemeente in Nederland is verplicht deze dag te organiseren.

Het is de bedoeling dat - afhankelijk van het aantal naturalisaties - in het vervolg elke vier weken een dergelijke ceremonie gaat plaatsvinden.

Redactie:

* U bent van harte welkom bij deze ceremonie die zal plaatsvinden op 24 augustus 2006 om 16.00 uur in de raadzaal van het gemeentekantoor in s-Gravenzande, Van Geeststraat1.
* Voor meer informatie over dit persbericht kunt u terecht bij B.F. Assies, Communicatie-adviseur, tel 0174-673 303, e-mail: bfassies@gemeentewestland.nl