Seks op de eerste date

GOUDA, 20060814 -- De Dating Doctors leren volwassen mannen de vrouwen te verleiden die zij begeren. De cursisten leren hoe zij op de eerste date al seks met haar kunnen hebben. Dit is een verbeterde manier om de droomvrouw te ontmoeten en veel ervaring met seks op te doen. Er worden overdag en 's avonds trainingen gegeven in de winkelstraten en clubs van Rotterdam.


Dating Doctor AlphaDoc (42):
"Een man weet instinctief wat zijn geluksformule is:
* vrijheid,
* seksuele losbandigheid,
* geld,
* spelen in plaats van werken.
Hoe komt het dat zo weinig mannen er in slagen die verlangens te verwezenlijken? Welke kansen en bedreigingen zijn er? Wij leren een man dat hij moet leven volgens zijn instincten om gelukkig te worden. Wij leren hem zoveel mogelijk erotische avonturen met vrouwen te beleven. Een man is van nature polygaam: hij wil avontuurtjes met meerdere vrouwen. Wanneer je 18 jaar wordt, leert een rij-instructeur je een auto te besturen. Maar er is niemand die jou vrouwen leert verleiden. Dat is precies wat wij voor onze cliënten doen."

Dating Doctor MadDoc (22):
"In Amerika is het heel gewoon om een dating coach te hebben. Wij introduceren dit concept in Nederland. Wat ons zoveel beter maakt dan reguliere dating coaches is dat wij het geleerde ook echt met onze cliënten in de praktijk toepassen. Wij verleiden echte vrouwen!"

Dating Doctor SmoothDoc (35):
"Één tip: een vrouw wil niet op stap met die aardige jongen. Zij wil een uitdaging. En hoe geef je haar die uitdaging? Door het geheim van de Dating Doctors te leren! Surf naar de website www.datingdoctors.nl en schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief."

De Dating Doctors zijn drie mannen met ervaring in het verleiden van vrouwen. Ze opereren in omgeving Rotterdam. Ze trainen mannen in het versieren van aantrekkelijke vrouwen. Hun focus ligt op het verleiden van vrouwen in het dagelijks leven en via internet. De methode die zij hun cliënten leren is een totale verbetering in vergelijking met de meeste flirttrainingen en versiercursussen. Zij leren hun cliënten niet alleen de juiste overtuiging voor succesvol daten, maar zij nemen hun cliënten ook mee de praktijk in om echte vrouwen te gaan verleiden.




Dating Doctors V.O.F.