Gemeente Den Haag

Vanaf maandag 14 augustus a.s. begint het onderhoud aan het fietspad van de Escamplaan. Dit fietspad krijgt een nieuwe laag asfalt. Er wordt gewerkt aan het deel tussen de Houtwijklaan en de Margaretha van Hennebergweg, in de richting van de Lozerlaan. De voorbereidende werkzaamheden duren tot en met vrijdag 1 september. Aansluitend wordt het fietspad van de Escamplaan van maandag 4 september tot en met vrijdag 8 september a.s. geasfalteerd. Zowel tijdens de voorbereidingen als de asfaltering is het fietspad richting de Lozerlaan afgesloten voor al het fietsverkeer.

Afsluiting tijdens voorbereiding en asfalteren
Van maandag 14 augustus tot en met vrijdag 1 september vinden de voorbereidende werkzaamheden plaats. Er wordt dan aan de trottoirbanden en bestrating op enkele plaatsen bij het fietspad gewerkt.
Ook tijdens het asfalteren van maandag 4 september tot en met vrijdag 8 september is het fietspad afgesloten voor al het fietsverkeer. Het fietsverkeer richting de Lozerlaan wordt omgeleid door de wijk Houtwijk. De omleiding wordt met borden aangegeven.

Meer informatie
Meer informatie over het onderhoud van de wegen in Den Haag, is te vinden op de website www.denhaag.nl/wegonderhoud.