Verzamelberichten zondag

's-Hertogenbosch, 13-08-2006

Man aangehouden voor mishandeling en bedreiging

s-Hertogenbosch Zaterdagavond is een 26-jarige man uit s-Hertogenbosch aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op de Anderlijnstraat in s-Hertogenbosch een 31-jairge plaatsgenoot te hebben geslagen en bedreigd met mogelijk een mes. De man is aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.

Te veel gedronken rijbewijs ingevorderd

Drunen Zaterdagavond, rond 19.00 uur, werd op de Verdistraat in Drunen een 34-jarige vrouw uit het Belgische Ravels bekeurd. Ze reed met een auto terwijl ze te veel gedronken had. Naast de bekeuring kreeg ze ook een rijverbod van 7 uur en werd haar rijbewijs ingevorderd.

Jongen aangehouden voor diefstal

s-Hertogenbosch - In de nacht van zaterdag op zondag, rond 02.40 uur, werd op de Zuid Willemsvaart in s-Hertogenbosch een 20-jarige jongen uit Heusden aangehouden. Hij bleek even eerder op de Torenstraat een vlag van de Boulevard te hebben meegenomen. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt en na verhoor is hij heengezonden.

Aangehouden na opstootje

s-Hertogenbosch In de nacht van zaterdag op zondag zagen politiemensen dat er een opstootje was op de Parade in s-Hertogenbosch. De politiemensen hebben de partijen gescheiden. Wel werd nadat de partijen uit elkaar waren een 20-jarige jongen uit Vught aangehouden. Hij schopte een weglopende man in zijn rug. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt en na verhoor is hij zondagmorgen heengezonden.

Man aangehouden voor mishandeling

s-Hertogenbosch In de nacht van zaterdag op zondag is een 22-jarige man uit s-Hertogenbosch aangehouden. De man wordt ervan verdacht op de Verwerstraat in s-Hertogenbosch een 23-jarige vrouw uit Rijswijk te hebben geslagen. De man is aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.

Man aangehouden voor belediging

Berlicum In de nacht van zaterdag op zondag, even voor 01.30 uur, is een 43-jarige man uit Rosmalen aangehouden. De man stond Haffertsestraat in Berlicum en wilde niet van de weg af. Toen een politieman hem aan de kant trok toen er een auto aankwam, beledigde hij de politiemensen. Hierop is hij aangehouden. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Zondag is hij na verhoor weer heengezonden.

Te veel gedronken

Vught In de nacht van zaterdag op zondag, even voor 05.00 uur, werd op de Rijksweg N65 onder Vught een 22-jarige man uit s-Hertogenbosch bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Naast de bekeuring kreeg hij ook een rijverbod van 3 uur.

Vrouw gewond bij ongeval

Uden zaterdagmiddag is een 34-jarige vrouw uit Eindhoven bij een aanrijding gewond geraakt. De vrouw zat als passagiere in een auto die werd bestuurd door een 37-jarige man uit Eindhoven. Ze reden over de A 50 onder Uden. Daar werden van achter aangereden door een auto bestuurd door een 41-jairge man uit Veldhoven. Door klap draaide de auto van de mensen uit Eindhoven om zijn as en kwam tegen de vangrail tot stilstand. De vrouw is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Veghel. De andere inzittenden, waar onder een kind van 2 jaar, bleven ongedeerd.

Motorrijder gewond bij eenzijdig ongeval

Veghel Zaterdagavond is een 34-jarige motorrijder uit Venhorst bij een eenzijdig ongeval gewond geraakt. De man reed op zijn crossmotor over het Gerecht (een zandpad) in Veghel. Door de zware regen was het pad slecht te berijden. Waarschijnlijk is hij de macht over het stuur verloren en tegen een boom gereden. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel.

Rijden onder invloed rijbewijs ingevorderd

Boekel Zaterdagavond, rond 23.15 uur, werd op de Runstraat in Boekel een 36-jarige man uit Uden bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Naast de bekeuring kreeg hij ook een rijverbod van 11 uur en werd zijn rijbewijs ingevorderd.


-----

Uden In de nacht van zaterdag op zondag, rond 05.00 uur, werd op de Rijksweg A50 onder Uden een 27-jarige man uit Sint Oedenrode bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Naast de bekeuring kreeg hij ook een rijverbod van 3 uur.

Aangehouden voor overlast

Uden In de nacht van zaterdag op zondag is een 28-jarige man uit Oss aangehouden. De man veroorzaakte overlast bij een horecagelegenheid aan Markt in Uden. Hij viel daar de portiers en bezoekers last. Daar de man niet wilde vertrekken, ook niet na vordering, is hij aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zondag is hij na verhoor heengezonden.

Een 23-jarige man uit Veghel werd eveneens aangehouden. Ook hij veroorzaakte overlast en viel bezoekers en passanten lastig. Na vordering vertrok hij niet en werd aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en na verhoor is hij zondag heengezonden.

Aangehouden voor huiselijk geweld

Oss Zaterdagavond is een 41-jarige man uit Oss aangehouden. De man wordt ervan verdacht eerder die avond zijn 41-jarige vriendin in hun woning in Oss te hebben mishandeld en haar keel dicht te hebben geknepen. De man is aangehouden en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Zondag is hij na verhoor heengezonden.

Wapencontrole

Oss In de nacht van zaterdag op zondag tussen 23.00 en 01.00 uur is in het uitgaansgebied in Oss door de politie gecontroleerd op wapens. Totaal 50 autos werden gecontroleerd, waarbij twee messen werden aangetroffen, die in beslag genomen zijn. Ook werden voetgangers gecontroleerd. Bij die controle werden geen wapens aangetroffen.

Man gewond bij eenzijdig ongeval

Rijkevoort Zaterdagavond is een 33-jarige man uit Beuningen bij een eenzijdig ongeval licht gewond geraakt. De man reed met zijn auto over de Rijksweg A77 bij Rijkevoort. Door aquaplaning is hij waarschijnlijk de macht over het stuur verloren en van de weg geraakt. In de berm reed hij tegen een verkeersbord en kwam in de sloot tot stilstand. De man is met licht letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Boxmeer.

Aanrijding en te veel gedronken - rijbewijs ingevorderd

Haps In de nacht van zaterdag op zondag, even voor 24.00 uur, werd een aanrijding gemeld op de Kalkhofseweg in Haps. Daar bleek een 25-jarige man uit Heijen, met zijn auto uit de bocht te zijn gevlogen. Vier geparkeerde autos werden beschadigd, twee lantaarnpalen en een verkeersbord zijn afgebroken en twee tuintjes van daar gelegen woningen werden vernield. De man bleek te veel te hebben gedronken om met een auto te mogen rijden. Hiervoor werd hij bekeurd. De man blies ruim drie keer het maximaal toegestane. Naast de bekeuring kreeg hij ook een rijverbod van 7 uur en werd zijn rijbewijs ingevorderd.