Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten van 26 juli 2006

BERGEN OP ZOOM, 26 juli 2006

Fietser gewond bij aanrijding
ROOSENDAAL: Een 40-jarige inwoner van Roosendaal is dinsdagavond lichtgewond geraakt bij een aanrijding met een vrachtwagen. De man fietste over de fietsstrook van de Rietgoorsestraat toen hij werd ingehaald door een vrachtwagen met aanhangwagen. Thv de Warbergsestraat moest de vrachtwagen voor een tegenligger uitwijken naar rechts waarbij hij de fietser die rechts naast hem fietste over het hoofd zag. De fietser is hierdoor ten val gekomen en moest met letsel aan zijn schouder worden overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de vrachtwagen betreft een 25-jarige inwoner van Tiel.

Politie houdt man aan voor bezit harddrugs
ROOSENDAAL: Tijdens een routinecontrole op de parkeerplaats van tankstation de Stepvelden heeft de politie dinsdagavond één persoon aangehouden. De man, een 21-jarige inwoner van Standdaarbuiten, zat samen met een vriend in een personenauto die daar geparkeerd stond. Bij controle van het voertuig bleek er een kleine hoeveelheid softdrugs en een gripzakje met amfetamine in de auto te liggen. De verdovende middelen zijn inbeslaggenomen en de eigenaar van de drugs, de 21-jarige man, is meegenomen naar het bureau. Na verhoor is hij heengezonden. Tegen hem zal proces-verbaal op worden gemaakt.

Inbraak in bedrijf
BERGEN OP ZOOM: Bij een inbraak in een bedrijf aan de Arnoldus Asselbergsstraat is in de nacht van dinsdag op woensdag ingebroken. Een getuige zag rond 00.20 uur een tweetal personen hard wegrennen in de richting van het station, nadat hij even daarvoor een harde knal had gehoord. Later bleek dat er een groot gat in de winkelruit was geslagen en dat er mobiele telefoons zijn meegenomen. De totale schade is niet bekend. De politie zoekt getuigen die rond dat tijdstip twee personen hebben zien wegrennen waarvan één persoon met een wit t-shirt en een witte pet.

Politie houdt man aan
BERGEN OP ZOOM: De politie surveilleerde woensdagochtend bij de bushalte van de Erasmuslaan ivm de aanhoudende klachten over overlast van daklozen. Wederom trof de politie daar vanochtend een drietal daklozen aan. De politie heeft hierop de mannen gevraagd om elders een plek te zoeken. Een 52-jarige inwoner zonder vaste woon- of verblijfplaats voldeed niet aan meerdere verzoeken waarna hij is aangehouden voor het niet voldoen aan bevel of vordering. Na verhoor en met proces-verbaal is de man heengezonden.

Auteur: Nicolette Bovenhorst