Gemeente Coevorden

Website www.buitengewoonplatteland.nl vernieuwd

logo Buitengewoon Platteland De website van het project Buitengewoon Platteland is vernieuwd! Er is meer ruimte voor nieuwtjes en de berichten van de deelgebiedcommissies. Ook heeft de site een nieuw uiterlijk gekregen dat aansluit bij deze nieuwsbrief. Niet alles is veranderd; wat goed is, blijft behouden. Zo heeft het kaartje met de vier deelgebiedcommissies opnieuw een prominente plaats gekregen.

De website buitengewoonplatteland.nl is enkele jaren geleden opgezet om alle achtergrondinfo over het project op een gemakkelijke manier toegankelijk te maken. Inmiddels is het project in een andere fase beland: de deelgebiedcommissies en de (voorbeeld)projecten vervullen nu een belangrijke rol. De nieuwe site is minder gericht op achtergrondinformatie, en meer op actueel nieuws en activiteiten, agenda's en verslagen van de deelgebieden. Ook is er ruimte voor plattelandsprojecten in andere gebieden.

Natuurlijk zijn ook de nieuwsbrieven terug te vinden op www.buitengewoonplatteland.nl. We horen graag uw reactie! info@buitengewoonplatteland.nl.