Juli 2006

Green Media Webdevelopment

Op 'fotojacht' naar de big-five in Zuid-Afrika
In 2007 twee 'expedities' naar het wildrijke gebied van Waterberg Olifanten, leeuwen, impala's, koedoes, zebra's: welke fotoliefhebber wil deze en andere wilde dieren níet door zijn of haar lens zien? Op fotosafari dus met TourPResslid Willem Laros in het schitterende Waterberg gebied in Zuid-Afrika. De expeditie onder zijn leiding duurt acht dagen en wordt volgend jaar twee keer -in voorjaar en herfst- gehouden.
Afbeelding Willem Laros, medewerker van o.a. CameraMagazine, docent fotografie De Brede Aa, heeft het prachtige Waterberg gebied speciaal uitgezocht omdat er niet alleen veel wild is, maar ook behoort tot de Unesco biosphere reserve én malariavrij is.

Digitaal én analoog
De safari is geschikt voor iedereen met een digitale (of analoge) fotocamera.

Twee workshops
In 2007 zijn er twee workshops. Willem Laros begeleidt de reis en geeft tips voor nog betere foto's. Dagelijks wordt er tijdens game drives gefotografeerd, ook in Big Five-gebied.

Programma
Er zijn wandelingen en excursies en natuurlijk ook theoriesessies, zoals over bestandsformaat, witbalans, nabewerking, archivering en sensor reinigen. En vanzelfsprekend zijn er regelmatig fotobesprekingen, met laptop en beamer.

Informatie
Plaats van handeling: provincie Limpopo, Waterberg, Vaalwater, Kololo Game Reserve (Nederlandse eigenaar).

Data
Als data zijn gepland: 22 t/m 30 mei 2007 (herfst in Zuid-Afrika) en
1 t/m 9 oktober 2007 (voorjaar). In onze zomertijd is er geen tijdsverschil met Zuid-Afrika.

Afbeelding Deelnemers
Max. aantal deelnemers: 9. Een workshop gaat door bij ten minste 5 deelnemers. De voertaal is Nederlands.

Kosten
Prijsindicatie (afhankelijk van vliegtarief Amsterdam - Johannesburg) circa EUR 1600 per persoon. De prijs is inclusief vliegticket en op basis van volpension, transfer van en naar vliegveld in Johannesburg, verblijf in ruime en comfortabele tweepersoons tenten met bedden, douche, wastafel en toilet, gamedrives, excursies en begeleiding door een kok,een ranger én Willem Laros .

Aanmelden en verdere informatie:
telefoon 0165-571600
of 0654 256611 of via wlaros@planet.nl

WL Reis- en landschapsfotografie
Jasmijnberg 26
NL-4708 MB Roosendaal

T 0031 (0)165-571600
M 0031 (0)654 256611
I http://www.willemlaros.com/
E wlaros@planet.nl

2006-07-24