Gemeente Tilburg

Datum
14 juli 2006

Verwijderen boom bij moskee Wandelboslaan

Uitvoering werkzaamheden in week 30

In de week van 24 juli (week 30) verwijdert de gemeente een boom (Esdoorn) voor de moskee aan de Wandelboslaan. Uit onderzoeken is gebleken dat de boom door ziekte ernstig is aangetast en niet genezen kan worden. Om onveilige situaties voor de bezoekers van de moskee te voorkomen is besloten de boom te kappen. Ter compensatie plant de gemeente in het najaar een nieuwe boom.

Wij verzoeken u vriendelijk uw auto tijdens de werkzaamheden tijdelijk ergens anders te parkeren. Ook verzoeken wij u om spelende kinderen voor hun eigen veiligheid uit de buurt van de werkzaamheden te houden. Bij voorbaat dank.

Meer informatie

Hebt u nog vragen naar aanleiding van deze brief, dan kunt u contact opnemen met Bas van de Kamp, rayonmanager. Hij is op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 013 542 88 53.

( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan riolering, wegen, groen en gemeentegebouwen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl


---- --