AutoRai

Eerste winnaar bekend van de 'Liever de Dealer'-webgame

(7/19/2006)
Nick Looys (24 jaar) uit Veenendaal is afgelopen dinsdag in Bunnik door de RAI Vereniging en de Nederlandse Dealer Associatie (NDA), een afdeling van BOVAG, uitgeroepen tot de eerste winnaar van de âLiever de Dealerâ-webgame.
Hij mag zich hierdoor binnenkort de trotse eigenaar noemen van een splinternieuwe Nissan Micra. De webgame maakt onderdeel uit van de landelijke âLiever de Dealerâ-campagne. De RAI Vereniging, afdeling Autoâs en de NDA zijn deze campagne gestart om Nederland intensief te wijzen op de voordelen van het laten uitvoeren van onderhoud en reparatie bij de merkdealer.

Populair
De âLiever de Dealerâ-webgame is in korte tijd uitgegroeid tot een populaire vrijetijdsbesteding. Inmiddels hebben al duizenden mensen het spel gespeeld. Hoe meer autobanden je online verwisselt in de virtuele dealerwerkplaats en hoe meer vrienden je aanmeldt, des te groter is je kans op de hoofdprijs: een nieuwe Smart Forfour, Nissan Micra, Ford Ka of Fiat Panda. Er zijn in totaal vier spelrondes. In de eerste ronde kwam Nick Looys als winnaar uit de bus gerold en hij mocht dus ook als eerste een keuze maken uit de vier autoâs. Er zijn vanaf nu nog drie kansen op het winnen van de overige autoâs. De webgame loopt nog door tot het einde van het jaar.

Samen sterk!
Tjeerd Tuitel, product manager Parts & Services bij Nissan Nederland, is erg verguld met de keuze van Looys voor de Nissan Micra: âVanuit Nissan Nederland ondersteunen wij al onze dealers in het uitdragen van de âLiever de Dealerâ-campagne. Daar waar mogelijk, verwijzen we naar de site en beelden we het campagnelogo af. Dat wij nu een auto ter beschikking konden stellen, onderschrijft alleen maar meer dat wij deze campagne van harte ondersteunen. Samen sta je tenslotte nog sterker!â

De winnaar
Nick Looys is erg blij met zijn nieuwe auto: âOp een online forum werd deze game getipt. Ik ben er dus gelijk even gaan kijken en heb het spel een flink aantal keren gespeeld. Het mooie van de Nissan Micra is dat ik âm bij dezelfde dealer kan laten onderhouden als mijn andere auto. In deze dealer heb ik het meeste vertrouwen. Zij hebben gewoon de meeste âknow howâ en ze bieden de beste service. Wat dat betreft kan ik mij prima vinden in de term âLiever de Dealerââ.

BedrijfsautoRAI.nl
Graag jouw mening over autorai.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster