Ingezonden persbericht


Jamies' Picnic: Jamie Cullum in Zuiderpark

Arrow Jazz In The Park presents
JAMIE'S PICNIC
zondag 23 juli - Zuiderpark, Den Haag

De populaire Britse jazzartiest Jamie Cullum is gastheer van een bijzonder evenement in het Haagse Zuiderpark op zondag 23 juli: Arrow Jazz In The Park presents Jamie's Picnic. Jamie's Picnic is meer dan een volledige show van Cullum. Zo neemt hij special guests mee en na afloop draait DJ Meastro de beste zomeravond-jazzplaten. Een eiland in het park, rosé, sandwiches, vrienden en goede muziek (veel goede muziek!) zijn de ingrediënten voor een perfect dagje uit.

Jamie Cullum brak in 2004 door met Twentysomething, een plaat waar hij op aanstekelijke wijze jazz mengt met pop en rock. En met succes: alleen al in Engeland verkocht hij 1 miljoen platen, mede dankzij zijn prachtige, bijna sexy versie van de klassieker Everlasting Love. Nederland wist hij voor zich te winnen met zijn optreden op North Sea Jazz 2004. Enthousiaste shows zijn het handelsmerk van deze 'Sinatra in Jeans'. Kijk dan ook niet vreemd op als Cullum over de piano springt. Vorig jaar verscheen zijn nieuwe CD Catching Tales, waarvan de single Mind Trick hoog eindigde in de hitnoteringen. Cullum wordt vaak genoemd als een van de artiesten die erin slaagde jazz naar een breder publiek te krijgen, samen met bijvoorbeeld Norah Jones.

Arrow Jazz In The Park is een nieuw jaarlijks terugkerend evenement. Iedere zomer wordt een andere populaire jazzartiest uitgenodigd om gastheer of -vrouw te zijn. De kick off is in handen van Cullum en hij zal zeker niet als enige dit buitenevenement opluisteren. Wie zijn bijzondere gasten zijn wordt later bekendgemaakt. In ieder geval staat DJ Maestro - bekend van onder andere Delicious Jazz, Dig This en de Blue Note Trip-CD's - na afloop van de show achter de draaitafels.

Jamie's Picknick vindt plaats op een unieke locatie: op een eiland in het Haagse Zuiderpark. Vanzelfsprekend ontbreekt de picknickmand niet. Wanneer de bezoekers het eiland op komen verkrijgen ze een eigen picknickmand met daarin wijn, water, sandwiches en andere versnaperingen.

De voorverkoop van JAMIE'S PICNIC start zaterdag 1 april bij Ticket Service Nederland.

Z0 23.07.06 Arrow Jazz in the Park presents: JAMIE'S PICNIC Jamie Cullum & special guests & dj Maestro
Locatie: Zuiderpark, Den Haag / Terrein open: 12.00 uur / Aanvang programma 14.00 uur Entree: ¤ 49 / kinderen tot en met 6 jaar ¤ 24,50 (excl. servicekosten) Bij de entreeprijs is een gevulde picknickmand inbegrepen. Voorverkoop bij Ticket Service Nederland, www.ticketservice.nl / 0900-3001250 (45cpm).

www.jamiecullum.com * www.thealternative.nl * www.arrow.nl

De Nederlandse concertorganisator The Alternative, Arrow Media Group en het Parkpaviljoen zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor Arrow Jazz in the Park presents Jamie's Picnic. Meer informatie over The Alternative is te vinden op www.thealternative.nl.

Arrow Jazz FM
Arrow Jazz FM is de enige Nederlandse jazzzender en biedt de luisteraar een geraffineerde combinatie van lekkere jazzmuziek, met ook aandacht voor latin, world-beat en (Classic) Soul. De uitzendingen bevatten tevens uitgebreide nieuwsbulletins en financieel economisch nieuws.

Arrow Jazz FM in de ether en op de kabel
Etherontvangst in de Randstad, Midden en Noord Nederland op 90.4 - 90.8 FM, Zuid Nederland op 89.7 FM. Via de kabel is Arrow Jazz FM in inmiddels 4 miljoen huishoudens te ontvangen. Voor kabelfrequenties: www.arrow.nl Meer informatie: Arrow Media Group, Ad Ossendrijver, 070 - 3632727

HET MONUMENTALE
Lieke Timmermans

Weerdsingel WZ 33a / 3513 BC UTRECHT
Postbus 553 / 3500 AN UTRECHT

F 08 - 4224 8808 / M 06 - 2450 3978

lieke@het-monumentale.nl / www.het-monumentale.nl

Kijk ook op <:http:/>www.dizkuzz.nl en <:http:/>www.webpromoter.nl