Juli 2006

Green Media Webdevelopment

Landal Coldenhove uitgebreid met 45 luxe bungalows Bungalowpark Landal Coldenhove in Eerbeek heeft de deuren geopend van 45 nieuwe, luxueuze en royale 6-, 8- en 12-persoons bungalows. De eerste gasten, de familie de Jong uit Lelystad en Eindhoven, werden op bijzondere en feestelijke wijze verwelkomd.
Afbeelding
De burgemeester van de gemeente Brummen, de heer N.E. Joosten, was voor één dag receptionist en checkte de familie in. Met het doorknippen van een oranje lint opende hij samen met mevrouw de Jong de bungalow op traditionele wijze.

Eigentijds
De nieuwe 6-, 8- en 12-persoons bungalows zijn volledig en eigentijds ingericht en beschikken over een luxe keuken voorzien van combimagnetron, vaatwasser, Senseo koffiezetapparaat en nog veel meer extra's.

Ook op audiovisueel gebied zijn de bungalows van de allernieuwste middelen voorzien; de luxe 6- en 8-persoons beschikken over een breedbeeld televisie met dvd-speler en hifi set en in de 12- persoons bungalow is een grote plasma televisie aanwezig.

Verder zijn de bungalows voorzien van een sauna, whirlpool, zonnebank en meerdere badkamers! Kortom een accommodatie waar gasten volop kunnen genieten en ontspannen.

Meer luxe
"De inrichting van de bungalow past in de trend dat vakantiegangers graag méér luxe om zich heen willen. Tegelijkertijd zien we dat er vraag komt naar grotere typen bungalows. Met deze nieuwe bungalows slaan we dus in feite twee vliegen in één klap", aldus commercieel directeur Bas Hoogland van Landal GreenParks

Recordtempo
Door de betrokkenheid van alle partners is de bouw van de woningen in recordtempo volbracht. Aannemers en medewerkers van Landal Coldenhove hadden slechts 142 werkdagen nodig voor de realisatie van de luxe bungalows.

Over Landal GreenParks
Landal GreenParks beheert en exploiteert 56 bungalowparken in Nederland, Duitsland, België, Tsjechië en Oostenrijk, met in totaal ca. 10.000 vakantiebungalows. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 1,7 miljoen gasten ca. 8,6 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers. Landal heeft een marktaandeel (naar aantal overnachtingen) van ca. 33% op de Nederlandse markt.

Noot voor de redactie (