Politie Zaanstreek-waterland

Vermissing Danniëlla Heinzler en haar drie kleine kinderen

Purmerend o De Politie Zaanstreek-Waterland is op zoek naar de verblijfplaats van de 29-jarige Danniëlla Heinzler uit Purmerend. Zij is sinds 4 juli spoorloos.

Daniella Heinzler Danniëlla verliet op die dag haar woning aan de Riekstraat in gezelschap van haar drie kleine zoontjes, Djim (6), John (4) en Mike (1).Mike is zwaar astmatisch en heeft hiervoor medicijnen nodig.

De signalementen:

Danniëlla: is een blanke, magere vrouw. Ze is ongeveer 1.76 meter lang, heeft donkerblond lang haar en blauwe ogen. Ze heeft een tatouage op haar linker bovenarm: een afbeelding van een hartje met daarbij de naam Peter. Ze heeft ooik een tatouage op haar rechter bovenarm. Dat is een afbeelding van een beertje met daarbij de naam Djim.

Op de dag van haar vermissing droeg zij een zwarte legging met oranje/witte streep. Van de overige kleding is niets bekend.

Pieterse, Djim

Pieterse, John

Djim is een blanke jongen met een normaal postuur. Hij is ongeveer 1,20 meter lang en hij heeft blond / donkerblond kort geknipt haar (stekeltjes). Hij heeft blauwe ogen. Hij mist een paar voortanden omdat hij aan het wisselen is.

John is ook een blanke jongen met een normaal postuur. Hij is ongeveer 1,00 meter lang en hij heeft blond lang haar (tot op de schouders). Hij heeft blauwe ogen.

Pieterse, Mike

Mike: een jongen meteen stevig postuur. Mike is ongeveer 0.60 meter lang, heeft blond lang haar en blauwe ogen.

Uw tip Weet u waar Danniëlla of de kinderen zijn? Neem dan contact op met het wijkteam Purmerend-Purmer via 0900-8844.

Laatst gewijzigd 19-07-2006 10:16 | © Politie Zaanstreek-Waterland |