Juli 2006

Green Media Webdevelopment

Grand Hotel Oslo met Europa' s eerste 'damesetage' Hele etage in stijl ingericht naar de wensen van vrouwelijke gasten Als eerste in Europa heeft het Grand Hotel in Oslo (behorend tot de Rica-keten) een hele etage ingericht naar de wensen van vrouwelijke gasten. De in Scandinavische stijl uitgevoerde hotelkamers op de 'Ladies Floor' zijn ontworpen in de stijl van dertien succesvolle Noorse vrouwen.
Afbeelding
Stijlvol Scandinavischj is de 'Ladies Floor' van het Grand Hotel in Oslo, het eerste in Europa dat een hele etage reserveert voor vrouwelijke gasten.

Op de 'ladies floor' zijn kamers met de 'personal touch' van onder meer folk zangeres Mari Boine (kleine foto boven), Olympisch kampioene free style skiën Kari Traa, journaliste Åsne Seierstad en jazz artieste Silje Nergaard (foto onder).

Afbeelding Meer comfort
Ze bieden niet alleen meer comfort dan gebruikelijk, maar zijn ook voorzien van exclusieve cosmeticaproducten, een make up spiegel, een yogamat, cd's met ontspannende muziek en boeken.

Afbeelding Advies
Er werd gebruik gemaakt van voorstellen van zowel Noorse als buitenlandse gasten. Ook werd persoonlijk advies ingewonnen van de uitverkoren dames.

(Foto's: Rica Hotel)

Alles over de 'ladies floor' van het Oslo Grand Hotel op http://www.ladiesfloor.no/

2006-07-18