AutoRai

Honderdste G2-dealer van start

(7/18/2006)
G2 Certified Used Cars, het nieuwe merk voor gebruikte autoâs in Nederland, zet haar opmars onverminderd voort. Na de introductie van het merk in maart 2005 mag het netwerk nu al zijn honderdste dealer verwelkomen. Stap voor stap wordt zo verder gebouwd aan een landelijk netwerk van gebruikte auto-specialisten.
G2-verantwoordelijke Denis Mulders: âWe liggen goed op schema met G2 Certified Used Cars. We verwachten tot aan het einde van dit jaar elke drie weken een nieuwe vestiging voor G2 Certified Used Cars op te starten. Een G2-dealer is gemiddeld niet meer dan 25 minuten van de klant verwijderd.â

Autobedrijf Gebr. Vullings in Oirschot, onderdeel van Kroymans Corporation, is het honderdste autobedrijf dat heeft gekozen voor G2 Certified Used Cars. John Janssens, vestigingsmanager van Gebr. Vullings in Oirschot: âMet goede gebruikte autoâs hebben wij in de regio naam opgebouwd. Een uitgebreid assortiment gebruikte autoâs van alle merken vraagt om een aparte benadering. Met G2 Certified Used Cars bieden we voor iedere klant de beste gebruikte auto tegen de beste condities.â

G2 Certified Used Cars onderscheidt drie segmenten met klantenvoordelen:

* Premium - Dit segment omvat jonge gebruikte autoâs, meestal ex-demonstratie-autoâs. Met twee jaar garantie en twee jaar mobiliteitsgarantie koopt een klant een gebruikte auto waar prijstechnisch âde kop vanaf isâ met de voordelen van een nieuwe auto.


* Select â Dit segment biedt autoâs van één tot en met vier jaar oud. Met 1 jaar garantie en gegarandeerde mobiliteit alsmede 14 dagen omruilgarantie.


* Economy â Dit segment is voor alle autoâs die niet in één van de bovengenoemde sementen vallen, met een kilometerstand tot 150.000. Een scherpe prijsstelling én 1 jaar garantie maakt de aanbieding uit dit segment uniek in de markt.

Alle informatie over G2 Certified Used Cars is te vinden op de speciale website: www.g2-online.nl. Op deze website zijn onder meer een âaankoopassistentâ en een speciale checklist te vinden, die de bezoeker assisteren in zijn of haar zoektocht naar een gebruikte auto.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster