Rechtbank Haarlem


Tweede pro forma Holleeder cs

De rechtbank Haarlem houdt op dinsdag 18 juli 2006 om 10.00 uur de tweede pro forma zitting in de zaak Holleeder c.s. De pro forma zitting wordt gehouden in de extra beveiligde zittingszaal aan de Zuidermolenweg 1, Amsterdam-Osdorp.

Naast de verdachte Holleeder komen die dag zes andere verdachten op zitting. Alle media worden verzocht uiterlijk vóór 14 juli per mail bij Bureau Communicatie van de rechtbank Haarlem te melden met hoeveel personen zij komen.

Het aantal plaatsen in de zittingzaal en op de publieke tribune is beperkt. Belangstellenden dienen rekening te houden met een rij bij de ingang omdat iedereen een detectiepoort moet passeren. Elke bezoeker dient zich te kunnen identificeren. In het gebouw aan de Zuidermolenweg is filmen, fotograferen en het maken van geluidsopnamen verboden.

De NOS draait de pool voor beeld- en geluidsmateriaal binnen van de opkomst van de rechtbank en de voordracht van de tenlastelegging. Belangstellenden van de media kunnen contact opnemen met de afdeling productie van de NOS.

Bureau Communicatie rechtbank Haarlem
Renée Nolen en Sarah-Jane Rose
Telefoonnummer 023 - 888 4020
e-mail: voorlichtinghaarlem@haaarr.drp.minjus.nl

Bron: Rechtbank Haarlem
Datum actualiteit: 10 juli 2006 Naar boven