Llink



Programma pagina

uitzending(en)

ma 17 juli 2006 van 14:00 uur tot 15:45 uur op 747 AM ma 6 maart 2006 van 14:00 uur tot 15:45 uur op 747 AM Beluister deze uitzending (Real Media)

deze aflevering

Edwin van der Voort

De hoofdgast van Loes Luca is vandaag Edwin van der Voort, hoofd van het kinder-IC in het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam.

Gina Kranendonk

De horti-culti reporter van 747Live, Gina Kranendonk, gaat in opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen van 7 maart in het land op zoek naar groene partijen. Welke stad heeft de meeste horti-culti verantwoorde partijen? Welke plaats zorgt het best voor haar groen? Gina Kranendonk heeft alle antwoorden!

Hetty Berens

Op 3 maart is in het Nederlands Architectuur Instituut in Rotterdam de tentoonstelling 'Gispen in Rotterdam: Nieuwe Verbeelding van het Moderne' geopend. Te zien zijn niet alleen de bekende meubels en lampen van Gispen (in het nabij gelegen Huis Sonneveld) maar ook foto's en catalogi die de destijds moderne fotografie en typografie weergeven. Hetty Berens is verwantwoordelijk voor de tentoonstelling, nog tot 11 juni te zien, en kan Loes Luca daar dus alles over vertellen.

Inburgeringskaraoke

All-round reporter Jack Kerklaan gaat elke week op zoek naar een illi of lega om te kijken hoe het staat met diens inburgering. Hoe kan dit beter gebeuren dan door een inburgeringskaraoke, waarbij de illi of lega een oer-hollands lied ten gehore mag komen brengen. Is dit succesvol, dan mag hij zich ingeburgerd noemen. Lukt dit niet, dan is het oordeel van Rita Verdonk onverbiddelijk: het land verlaten.

Katbite

De band Katbite is vandaag verantwoordelijk voor de muziek. Katbite vindt haar oorsprong wanneer de Nieuw-Zeelandse zangeres Kat Leese in 2000 naar Nederland verhuisde. In augustus 2005 bracht de band het debuutalbum 'Vacation' uit, en binnenkort beginnen de muzikanten aan de opnames van hun tweede album.